https://tr.aliexpress.com/promotion/promotion_yamaha-luggage-rack-promotion.html arkadaşlar çamurluk rafı almak istiyorum nerden bulabilirim bizi.m motorlara uygun ölçülerde yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar aranıza yeni katıldım ve üşenmeden yaklaşık bir haftada anca okuyabildimHepinizi selamlıyorum 15 gün önce 2000 model Dragstar ımı aldım şükür aldıktan 10 dakka sonra İzmir den Yozgat'a 14 saat ve 900 km hesabım a göre 160₺ ye geldim ortalama hızım 110-120 arasında fazla basıp makinayı üzmek istemedim max 160 rahat gördü daha da giderdi ama ben ona ayak uydurmadım soğuk dondum ama çılgın bir makina aklım gitti sesi görünüşü duruşu allah almak isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin bu arada bana konjektör lagzım arkadaşlar net te değişken fiyat larda var bir de Yamaha nın bir başka modelinin parçası uyum saglarmı elim bira az anahtar tutar daha önce regalimin konjektör üne 300₺ dediler mondialin kini 30₺ ye taktık sorun olmadı tecrübe sahibi abilerim ve kardeşlerim yardım ederseniz sevinirim
Abi YOZGAT merkez deyim bu ile atan dım önümüzdeki birkaç yıl buradayım ama aslen Çanakkale Ayvacık lıyım sen Asos ü bilirsin abi bir de seninle konuşmuş ken bir şaft için freze dişlisi purojem var ustan üzerindeki malzeme den daha kaliteli bir malzeme kullanacağını söyledi ve piyasadaki ürünler den daha ucuza eger okey lersen yaptıracagım ilgine tşk ederim abi bu arada Denizli den gelen atanamamış bir öğretmen arkadaşım oldu Vn 800 ü var abi takılıyoruz
140 km hızdan yuksege cıkabilen varmı yoksa benim motorda problemmi var.ben ön cama baglıyordum sorunu zaten o hızlarda cam risk olusturuyor ruzgardan.birde highway hawk egzos var uzerinde cok guzel sesi oldugunu söylüyorlar ki ben hiç hoşlanmıyorum otoparkta ne kadar alarm varsa caldırıyor.ve azıcık komprese binse sanki egzostan ateş ediliyor gibi patlama yapıyor.hiç sevemedim ben bu dragstarı.
Bende orijinal egzoz var takas dusunursen goruselim
komple motoru veriiim istersen satıcam zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
komple motoru vereyim istersen satıcam zaten...
Ya benim gibi aşık olur bırakamazsın ya da hiç sevemezsin. Bu motorun ortası yokAma şu kesin çok fazla tür motor deneyip gene Dragstara dönen de biliyorum
![]()
uzun bir süreden sona tekrar merhaba kış sezonu geldi ben motoru 50 bine yaklaştırdım. ama 2 küçük problemin var
1 ön fren sosuna kadar sıkmama rağmen frenler tutmuyor daha çok birden oldu gibi durmakta çok zorlanıyorum
2. cisi motoru motoru çalıştırken marşa basarken motor arıza lambası yanıyor bir süre sonra gidiyor. motor normal çalışıyo her zaman bir 2 kere de alıyodu şimdide o şekilde çalışıyo
marş motoru olmasından korkuyorum. bir de bujiler eski bilmiyorum ondan olabilir mi
2.Soru için yardımcı olmayacağım, ancak;
1. sorununuz fren hidrolik sıvısı ile alakalı olabilir, değiştirmenizi öneririm. Gitmişken balatanız ve fren diskinizi de kontrol ettirmeyi unutmayın.
Saygılarımla.