- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, motorum 2012 model cbr 125,kendilerini 11 binde 2.el olarak almıştım,
ve 33 binde çalışmaz hale geldi.
ale:Bir süredir motordan garip sesler gelmeye başlamıstı başlarda egzoz'dan geldiğini zannetmistim çünkü egzoz'un korumasının vidaları gevşek olduğu için zırıltı yapıyordu.Geçen gün cbr 250 almak için adamın yanına gittim benim motoru verip üstüne bi miktar nakit'i kabul etti,neyse yanına gittim motoru çalıstırdı ve grankından ses geldiğini söyledi fazla dayanmaz kitler dedi,dedğinden bir gün sonra motor yolda giderken sallanmaya basladı gaz keser gibi, aynı zamandada takır tukur sesler geliyordu bi müddet gittim ve yokusta iyice teklemeye basladı ve stop etti,tekrar calıstırdım tekrar stop etti birdahada çalışmadı,allahdan arkadaşımın halatı vardı, avcılardan büyükçekmeceye çekerek götürdü
sizce sadece grank mı kırıldı sadece, baska parçalarda yalan olmusmudur 33 binde kitlemeside ayrı bir dünya ,genel olarak yüksek devirli kullanan birisiyim sıkıntı bundan kaynaklı olabilir, yapımı bana kaça patlar? Sizce ne yapmalıyım:silent:, motorsuz hayatım çok zorlaştı :salut: heryere motorla giden insanım,şimdiden herkese teşekkür ederim.:silent: