çalışıyorum yaaa... lanet lanet lanet ... geçen sene güzel geçmişti eşimle gitmiştik.. 3 gün 3 gece kamp kurmuştuk ( teeee ozamanlar sevgiliydik

))
bu sene bi türlü ayarlayamadık... hesapta bi de artistlik olsun die cooper aldık

)) ehueheuheuehe... hala trip atıyo bana, sanki kendi işim... çok üzüldük arkadaşlar gidemediğimiz için... bi de kalkıp ballandıra ballandıra anlatmayım çok qüseldi, pogo yaptık, bira içtik, hopladık zıpladık die

( ANLATMAYIN ARKADAŞLAR

))
benim owerkıll ı ve slayer i ikinci seyredişim slayeri açık havada owerkıllıda eski ondomedada sene 99 vay anasını bea ama ne günlerdi.o zaman organizasyon berbat ama konser performansları ve çıkılan iki biss süperdi unutulmazdı.
ben de açık havadaydım, sene teeee 99.... yaşlanmışız yahu :salut:
moospell konserini de yabana atamam.. o günlerde annem çok korkmuştu geleceğim için

''eyvah eyvah oğlumun saçları kız gibi uzun, kaşına ve alt dudağına piercing yaptırdı, bey; Nolcek bu çocuğun hali'' diye panik olmuşlardı... peki ya şimdi ! hergün takım elbise ( kostüm diyorum ona ) ayakkabılar sürekli boyalı, hergün traş ol.... offff oofffff...:salut: hatırlıyorum da yazın bile postal giyerdik

ehueheuheuheuh....
anılarım depreşti yine, nostaljik olduk yaaa...

r:
''moonspell''.... yukarda yanlış yazmışım