Forumdan kovulan kullanıcıların kovulma gerekçeleri. -Amme hizmeti--

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Malum forum kuralı kişiye özel başlık açılamıyor. Ancak yönetimde uzaklaştırdığı kişiler için gerekçe göstermiyor. Sormak isteyenler kullanıcı adını yazsın, bilenler tartışmaya girmeden sadece engellenme sebebini yazsın.

Ben başlayayım.

@Kuvvetmira (Kendisini tanımam etmem, foruma girdiğim nadir zamanlarda sürekli etkin görünen, kafamızın uyuşmadığı kullanıcılardan biriydi) niye uçuruldu?

Kendi isteği üzerine 7 gün uzaklaştırıldı yazıyor.
İlginç bi sebep

O değil de Levent Göçmen sürekli sitede. Sanki patron tarafından izlenen , kamera takılmış bir ofiste çalışıyormuşum gibi hissettim :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O değil de Levent Göçmen sürekli sitede. Sanki patron tarafından izlenen , kamera takılmış bir ofiste çalışıyormuşum gibi hissettim :)
Levent bey iyidir. Yönetici olarak bi o var sağı solu toparlamaya çalışan. Gerisi tırt.

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:   Bu konu Motosiklet.net yönetimini ilgilendiren bir husustur ve genele yansıtılması uygun olmadığından kilitlenmiştir. Lütfen yönetimsel konulara dair bilgi almak istediğinizde forum yöneticileri ile irtibata geçin.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Moderatör
Malum forum kuralı kişiye özel başlık açılamıyor. Ancak yönetimde uzaklaştırdığı kişiler için gerekçe göstermiyor. Sormak isteyenler kullanıcı adını yazsın, bilenler tartışmaya girmeden sadece engellenme sebebini yazsın.

Ben başlayayım.

@Kuvvetmira (Kendisini tanımam etmem, foruma girdiğim nadir zamanlarda sürekli etkin görünen, kafamızın uyuşmadığı kullanıcılardan biriydi) niye uçuruldu?

Cevap hakki dogmus bana.
Cunku ben banladim.
O isleri dolayisiyla, bazen foruma girmek istemediginden uzaklastirilmayi talep eder.
Belliki hararetli tartismalari gorunce dayanamiyor, girip yorum yapmadan da duramiyor. Isinden gucunden olmamak icin kendince boyle bi yontem bulmus.
Umarim aciklayici olmusumdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar