Yamaha Yamaha MT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İlginize teşekkür ederim, o zaman ben biraz araştırayım motorda bir sorun olabilir..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------

Yalnız anlamadığım konu, servisler neden normal diyor, normalse herkeste bu ıslık sesinin olması lazım..
Telefonla da olsa danışılabilecek tecrübeli servis öneriniz var mıdır?

Herhangi bir servis önerim yok fakat telefonda başlarından savmak için normal diyor olabilirler. Bence diğer mt-25 sürücülerinden de yorum almak lazım belki onlarda da vardır bu ses.

14765191608741503021696.jpg

sizin motorlarda burda vida var mi?

Merhaba arkadaşlar...
İnazuma ile takas düşünenleriniz olursa ilan numaram 326387048 makine sıkıntısızdır...
532 5770173 numaram...
Kazasız belasiz sürüşler herkese....

Motor üst kapağın olduğu yerden hafif terleme var. Normal mi? Normalse neden olmuştur? Aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar.

Motor üst kapağın olduğu yerden hafif terleme var. Normal mi? Normalse neden olmuştur? Aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar.

Motor kaç kmde? 1 defa mı karşılaştınız? Islak bezle iyice silip tam olarak kurulayın bir müddet binin tekrar yapıyor mu kontrol edin.. Genelde silince veya yıkayınca motor ısındığı için lekeler parlayabilir o yüzden terleme/sızıntı mı yoksa leke mi öncelikle emin olmak lazım..

Motor 900 km de. Bir defa yaptı. Motordaki ilk yağın çok ince olduğu için yapabilir dediler. Ama öyle mi bilmiyorum.

bugün izmoto ile görüştüm motorumun yağ pompasını değiştirmem için çağırdılar.Herhangi bir ücret ödeyecek miyim ? çünkü motoru oradan almadım eğer ücretliyse ne kadar bilgisi olan arkadaşlar var mı

Motosikleti
Henüz yok.
bugün izmoto ile görüştüm motorumun yağ pompasını değiştirmem için çağırdılar.Herhangi bir ücret ödeyecek miyim ? çünkü motoru oradan almadım eğer ücretliyse ne kadar bilgisi olan arkadaşlar var mı

ücretli değil tabi yeni yağ koyarlarsa belki onun ücretini alabilirler.

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Servise gidip başvuruda bulundum cevap aldıklarından bana döneceklerini söylediler

Bu yağ pompası değişimi için geri çağırmışlar başlamış deniyor. Onunla ilgili çok sıkıntı yaşayan var mı? Sanırım ilk Japonya ve ABD, devamında Hindistan derken Turkiye'de de başladı mı resmen? R25 alma arifesinde can sıkıcı bir durum

Bu yağ pompası değişimi için geri çağırmışlar başlamış deniyor. Onunla ilgili çok sıkıntı yaşayan var mı? Sanırım ilk Japonya ve ABD, devamında Hindistan derken Turkiye'de de başladı mı resmen? R25 alma arifesinde can sıkıcı bir durum

bence çok takılacak bir sorun değil yeni r25 lerde sıkıntı yokmuş zaten öyle bişe varsa bile motoru aldığınız yer direk değiştiriyor yağ pompasını tabi değiştirmesseniz sıkıntı

Motosikleti
Henüz yok.
Mt25 ve r25 te de değişim çok zamandır var, bakıma gittiğinizde kontrol ettirin ona göre değişip değişmeyeceği bilgisini size servis söyler ona göre Servis işlem başlatıyor, 15000 devir çeviriyor diye motoru zorlarsanız her motor sıkıntı çıkarabilir, normal kullandıktan sonra bir sıkıntı olmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

Motor 900 km de. Bir defa yaptı. Motordaki ilk yağın çok ince olduğu için yapabilir dediler. Ama öyle mi bilmiyorum.

Doğrudur üzerinde gelen yağ incedir ilk bakımda zaten gerekli kontrolleri yaparlar sizde söylersiniz sıkıntı olmaz.

oba

Herkese selam,honda msx 125 motorumu sattım ve ikinci el bir mt25 almak istiyorum.sahibinden.com da baktığım motorlarda gösterge panelinde çoğunda yağ lambası yanıyor bu normal mi?benim eski grom da hiç bir ikaz lambası yanmıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar