Merhaba arkadaşlar,sonunda 2016 model siyah kırmızı yeni Honda PCX 150 ile aranızdayım. Bu 2 sene önce kursta aldığım kısa süreli eğitimden sonra kullandığım ilk motor. İlk haftayı bitirdik ve zamanım çok olmadığından henüz 110 Km kullanabildim. İlk günler gaz kontrolünde ve frenlemede biraz zorlansam da şimdi motora iyice alıştığımı düşünüyorum. Ama burada tecrübeli kullanıcılara bir sorum var;
* bende rüzgar ve köprü fobisi oluştu. Motoru daha çok Kozyatağı - Levent arasında işe gitmek için kullanacağım ama köprüde scooterlar çok savruluyor diyorlar diye bir çekinmeye başladım. Dün akşam bostancı köprüsü civarında rüzgarı baya hissetmiştim. Köprüde daha şiddetlisinde kontrol konusunda sıkıntı olur mu diye endişe ediyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi? Köprüde şeritte kalmak ve kontrolü iyi bir motor mu?
Teşekkürler,
Okumuştum ve rüzgar fobime katkısı olan yazılardan birisiydi!! Paylaştığın için yine de teşekkürler
Ben aslında zaten lodoslu havada cıkmayı düşünmüyorum. Hatta cogunlukla daha rahat kıyafet giyindiğim için haftada bir gün cuma günleri levent'e gitmeyi düşünüyorum. Bir de motor fabrika cıkışı nasılsa öyle şimdilik.
Çanta ve uzun cam yok. Lastikleri de eylül ve Ekim de değiştirmeyi planlıyorum.
Bu şartlar ve nornal günlük köprü rüzgarına göre bilgi alabilirsem sevinirim. Zaten ekim sonrası fazla kullanamıyor olacağım bence... Havalardan dolayı !
Hangisi daha konforlu ?Bende 10 gün oldu pcx 150 aldım.. gri renk..
spacy alpha kullanıyordum.. gerçi hala kullanıyorum
iki kişi daha rahat binebilmek ve uzun yolda daha rahat gidebilmek için pcx 150 aldım..
bakalım ne olucak..
saygılar..
arkadaşlar merhaba. Bugün kaza yaptım IRC lastikler sağolsun yola yağ dökmüş gibi kaydırdı. Bende düştüm, motor sağ yattı baya kaydı asfaltta.
Benim sorum: ön grenaj, sağ marşbiyel ve egzoz koruması tamamen parçalandı. Ben bu parçaları kendim alıp değiştirtebilir miyim? Garantisi gider mi? Serviste yaptırsam fiyat çok gelir mi?
Motorun ilk hali ekte( 2016 model.
ale:
http://i.hizliresim.com/J3oL4q.jpg
arkadaşlar merhaba,
ben normalde pcx kullanmıyorum fakat bir arkadaşımda 2015 model pcx 150 var bende duruyor bugün sürdüm bişi fark ettim
benki xmax ilk kalkışta titremiyor ama pcx ilk kalkışta bi titreme yapıyor sonra düzeliyor sizdede böylemi acaba