- Konu Yazar
Merhabalar.
3-4 ay önce diyet yapmaya başladım. Daha doğrusu yeme içme alışkanlıklarımı değiştirip spor yapmaya başladım.
Şeker , yağ vs yemez oldum. Lakin artık vücudum ekonomik moda geçti çok zor kilo veriyorum şu sıralar.
Bende çareyi metabolizmayı hızlandırmak diyince akla ilk gelen yeşil çayda buldum.
Aktardan aldım. Lakin içtiğim zaman karnım davul gibi oluyor.
Acaba psikolojikmi veyahut farklı birşey mi yapıyor bunu ?
Benim gibi yeşil çay içip karın şişliğinden şikayetçi olan varmı ?
Ben mesela bildiğimiz siyah çaydanda fazla içersem oda şişiriyor beni ve bağırsaklarımı bozuyor. Komple bitkiye karşı bir sıkıntım olabilir belki ?
Bugün içmedim sanki dünkü kadar şiş değil karnım. Tam eminde olamıyorum.
Yeşil çay konusunda yorumlarınızı bekliyorum.
Birde Gojy berry diye bir meyvenin kurusunu satın aldım. Epey araştırma sonucu. Bu meyveden tecrubeniz varsa işe yarayıp yaramadığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
İyi günler diliyorum.
3-4 ay önce diyet yapmaya başladım. Daha doğrusu yeme içme alışkanlıklarımı değiştirip spor yapmaya başladım.
Şeker , yağ vs yemez oldum. Lakin artık vücudum ekonomik moda geçti çok zor kilo veriyorum şu sıralar.
Bende çareyi metabolizmayı hızlandırmak diyince akla ilk gelen yeşil çayda buldum.
Aktardan aldım. Lakin içtiğim zaman karnım davul gibi oluyor.
Acaba psikolojikmi veyahut farklı birşey mi yapıyor bunu ?
Benim gibi yeşil çay içip karın şişliğinden şikayetçi olan varmı ?
Ben mesela bildiğimiz siyah çaydanda fazla içersem oda şişiriyor beni ve bağırsaklarımı bozuyor. Komple bitkiye karşı bir sıkıntım olabilir belki ?
Bugün içmedim sanki dünkü kadar şiş değil karnım. Tam eminde olamıyorum.
Yeşil çay konusunda yorumlarınızı bekliyorum.
Birde Gojy berry diye bir meyvenin kurusunu satın aldım. Epey araştırma sonucu. Bu meyveden tecrubeniz varsa işe yarayıp yaramadığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
İyi günler diliyorum.