Suzuki V-Strom 250 geliyor

aslında mevzu küçük hacimde bu kadar ısrarın nedeni türkiyeye has nedenler ötv si falanı filanı hacim yükseldikçe fiyatlar uçup gidiyor.. bugün 800cc lik 4 büyüklerden sıfır bir motor almaya kalksan ne almaya kalkarsan kalk 30 binden aşağı motor bulman zor ihtimal..

o yüzden küçük hacim değerleniyor artı olarak ülke olarak küçük hacime elveren yollarımız mesafelerimiz var.. edirneden hakkarıiye işte altı üstü 2 bin km .. şimdi avrupa da değişdi malum emisyon değerlerinden ötürü ve ordada son zamanlarda yakıt fiyatları artması ve insanların bilinç olarak küçük hacimde sabit kalması bütün markalarda küçük hacime bir yoğunlaşma yaptı dikkat edilirse son yıllarda bütün japon firmaları küçük hacimde üretmedikleri kadar çok alternatifde motorlar üretiyorlar. ilerde ben diğer alanlardada küçük hacimlerde touring,enduro, gold wing gidi maxi scooter falan üretiliceğini düşünüyorum.. çünkü onlar yapmasa çinliler yapıyor ve onların ekmeğini pazarını ellerinden alıyor..

japon yapmak istese 250cc ninde kralını yapar kawa nın H2r de yaptığı gibi küçük hacime supercharged gibi bir uygulama uygular 250cc dende 500cc lik güç alır..

24.7 hp ve çift silindir bir makina. açık ve net türkiye'ye gelecek en iyi 250 cc diyebiliriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------

aslında mevzu küçük hacimde bu kadar ısrarın nedeni türkiyeye has nedenler ötv si falanı filanı hacim yükseldikçe fiyatlar uçup gidiyor.. bugün 800cc lik 4 büyüklerden sıfır bir motor almaya kalksan ne almaya kalkarsan kalk 30 binden aşağı motor bulman zor ihtimal..

o yüzden küçük hacim değerleniyor artı olarak ülke olarak küçük hacime elveren yollarımız mesafelerimiz var.. edirneden hakkarıiye işte altı üstü 2 bin km .. şimdi avrupa da değişdi malum emisyon değerlerinden ötürü ve ordada son zamanlarda yakıt fiyatları artması ve insanların bilinç olarak küçük hacimde sabit kalması bütün markalarda küçük hacime bir yoğunlaşma yaptı dikkat edilirse son yıllarda bütün japon firmaları küçük hacimde üretmedikleri kadar çok alternatifde motorlar üretiyorlar. ilerde ben diğer alanlardada küçük hacimlerde touring,enduro, gold wing gidi maxi scooter falan üretiliceğini düşünüyorum.. çünkü onlar yapmasa çinliler yapıyor ve onların ekmeğini pazarını ellerinden alıyor..

japon yapmak istese 250cc ninde kralını yapar kawa nın H2r de yaptığı gibi küçük hacime supercharged gibi bir uygulama uygular 250cc dende 500cc lik güç alır..

kesinlikle doğru. ktm 390 bunun ispatıdır.

Piyasada 250 cc motor talebi bir hayli fazla , misal ben arıyorum. Artçı ile kullanacağım , konforlu, güvenli aşırı hız yapmasına gerek olmayan şekli şemalı güzel bir motor arıyordum. Tek şeçeneğim inazumaydı şimdi bir seçeneğim daha oldu. Heyecanla bekliyorum..

Bence piyasaya gerekli bir konsept fakat modeli Gw 250 X olsaydı daha iyi olurdu. Sıralı 2 silindirli motoru V motor gibi tanıtmaları hoşuma gitmedi

*Az Yakmalı
*Titreşim minimum seviyede olmalı
*Uzun Yolda, 120 ile stabil gidebilmeli
*Parçası ucuz olmalı
*Sağlam olmalı

Sanırım bu motorda hepsi olacak.Eğer gelirse Suzuki bu motorla piyasayı sallar nokta(.)

Moderatör
Gaga Lady Gaga'nin tarzindan araklanmis.
Farlar o kiyafete gitmemis.
Aksesuarlarin şık ama
Bizımla deyılsın.

Güzel olmuş. Demek oluyorki yakın zamanda 250cc de enduro kavgası başlar ve iyide olur. 250cc ile 400cc arazide kullanım kolaylığı sağlar.

He abs'li hem lcd ekran hem de vites göstergeli.250 cc.
Tam ihtiyaca cevap veren bir motosiklet.Ya da tam benim aradığım özelliklerde diyeyim.İyi bir fiyatla gelirse ilk sıraya girenlerden olacağım.Tayinimde büyük olasılıkla şehir merkezine çıkacak.Servis problemimde olmayacak inşallah.Bekle beni ege :)))

Fuardan sanırım bu görüntüler.Güzel bir makina.

https://youtu.be/qamRaAOdia0

Hobaa bak bunu sevdim işte. Çok şık olmuş fiyatı iyi olsa çökülür buna.

Avrupalı ÖTV, uçmuş döviz, tl ile maaş demeden gidecek BMW GS310, Suzuki V strom 250, Versys 300'ü cbf 150 alır gibi alacak.

Adamlar yapıyor, yapmış...

Neyse bizde ÖTV binmiş Hintli bajaj 400'ü fırsat motoru olarak alırız artık 15 mi 16 mı 17 mi Allah bilir. Düşük cc de çok çesit oldu artık seç beğen al:queen:

Bu arada en oturaklı şaseyi motoru suzuki yapmış ama o ön far nedir arkadaş:)

76902_kucuk.jpg

Son düzenleme:
Bugünkü gazetelerde reklamı var. Fuara geliyormuş. Akşama resimleri atarım.

evet , fiyatı gelip gelmemesinden daha da önemli ,
versys 300 gibi gelecekse söyleyin hiç zahmet etmesin :))

Barkın canlı yayında. 22 bin TL racing tipli 250 cc fiyatı. V-storm 250 hanüz açıklanmamış. En az 26 olur çantalı mantalı.

Suzuki sıktı kendi bacağına. 22 bin nedir ulan o tipte bir 250 cc motora.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar