Baba & Oğul & Motosiklet

ilkin eleştirel bir yazı yazmayı düşünüyordum ama vazgeçtim.
yanlış anlaşılmasın evladın motor ile ilişkisi üzerine değil,
zira benim ağır abide aynı hayatı yaşıyor şu an.

yalağuz buna mahalle baskısı denir.
erkek evlat ve motosiklet temalı konu erkek evlat sahibi olmanın geri kalan kısmını forum ahalisinden saklamaktadır.
çocuk sahibi olmanın bütün olarak değerlendirilmesi taraftarıyım.

çocuk için kıyafet bulmakta zorlanmıştım.
halen sektörde bu konularda açık var.

Velet daha 6 aylıkken onu kangruya koyar,belime biberon ve suyu takar yürüyüşe çıkardık.O zamanlar hala gelişmemişik demekki bi garip bakarlardı bana.Ateşi çıktığı zaman ne anneme ne de eşime dokundurtmayıp ateşi düşene kadar ben ilgilenirdim.Kreşe verdiğimizde kalbim deli gibi atıyordu,acaba ayrı kalabilecekmi diye düşünürken sıpa öğretmenin elinden tuttu daldı içeri,gözlerim yaşardı.Okulda bütün gösterilerine gittim,hiç biryeş için zorlamadım.Şu an basketbola sardı bi kaç spor dalından sonra.Şimdi basketbolda ikinci yılı,basketbolla hiç alâkam yok ama sıpa baskette yetenekli çıktı.Boş zamanlarımızda street fighter 5 takılıyoz.Pes 2016 yı pek beceremedim:queen: Yıllar önce kardeşimi 3.5 yaşındaki kaybettim.Sürekli profösörlere taşıdık durduk.Sonunda verilen ilaçlardan dolayı mide kanamasından kaybettik.Onun korkusuyla çocuk istemiyordum.Bir de maddi durum iyi değildi evlendiğimde.Çok şükür hepsi geçti.Mutluyum,huzurluyum.Allah (C.C.) herkese sağlık,huzur versin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------

Maşallah.Ne kadar güzel

Motosikletle olan kısım çok güzel ama asıl önemli olan aranızdaki diyaloğun bu şekilde olması. Bir baba kız evladı için ulaşılamaz bir erkektir ama erkek evladı için tam bir örnektir. İnşallah tüm hayatında sizi örnek alır. Sizin ilginiz ve dikkatiniz gördüğüm kadarıyla üst seviyede. Allah ayırmasın...
saygılarımla..

F54

Sizi tebrik ederim guzel ornek oluyorsunuz
Benim de bu islere babam sayesinde başladığım dogrudur
Fakat 1990 li yillarda böyle digital fotograf makinalari yoktu o yüzden resmimiz yok
Bu kadar çeşit motosiklet te yoktu
Pejo mez kinetix dışında motosiklet görmedim
Simdi kızımla biniyoruz 5 yil sonra kamplara gelir bizi yemek yapmaya

Maşallah diyorum bende.
Neyse benim sıpam daha 1 yaşında. Baba&Kız fotolarıyla nispet yapcam size :queen:

oE1k2Q.png
[/url][/IMG] Bi fotoda bizden :))

İşte tamda hayal ettiğim şey bu ama benim daha beklemem gerek çünkü oğluşum daha 4 aylık :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Maşallah,Allah ağzınızın tadını bozmasın.

İnsan böyle güzel görüntülere gıpta ediyor.

Hep yüzünüz gülsün inşallah :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Helal olsun diyorum başka birşey demiyorum... Bende ileride oğlum veya kızım olursa büyüsün, ilk işim ekipman alıp artçım yapmak.Severse gerisi gelir zaten :thumleft:

benim babam da böyle olsaymış keşke :salut: ama neyse ben babamı motorcu yapmasını iyi bilirim :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar