Başlangıç motoru.... Komiklik ve cahillik içerir.

Herkese merhaba, videoyu yüklemeye çalıştım fakat 2 saattir yüklenmedi, linkini koyuyorum.

Yorumsuz paylaşıyorum....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gulmedim.. en son platin dedi , orda koptu film... sesi kapatıp motoru izledim evet. Bayiliyorum bu pejolara.. istedigim seyydir sehir icinde kullanmak rengini de turuncuya ya da sariya , krom parcalar .. herseyini de ben elden geçirip ben yapmak istiyorum. Heryerine elim degsin emegim olsun bineyim istiyorum.

Gulmedim.. en son platin dedi , orda koptu film... sesi kapatıp motoru izledim evet. Bayiliyorum bu pejolara.. istedigim seyydir sehir icinde kullanmak rengini de turuncuya ya da sariya , krom parcalar .. herseyini de ben elden geçirip ben yapmak istiyorum. Heryerine elim degsin emegim olsun bineyim istiyorum.

Dinleseydiniz; düzeltmeyi duyardınız :) Ben bu modelden çok fazla yararlandım ve uzuuuun yıllar birçok çeşidini kullandım, gece gündüz, yaz kış, yıllarca işe gittim geldim. Bu motorların platinli modelleri de vardı ve elektronik çıkınca herkes buna döndü, o yıllar aklıma geldi ondan platin ağzıma plesenk olmuş.
Keşke yine olsa da, binsem.

Dinleseydiniz; düzeltmeyi duyardınız :) Ben bu modelden çok fazla yararlandım ve uzuuuun yıllar birçok çeşidini kullandım, gece gündüz, yaz kış, yıllarca işe gittim geldim. Bu motorların platinli modelleri de vardı ve elektronik çıkınca herkes buna döndü, o yıllar aklıma geldi ondan platin ağzıma plesenk olmuş.
Keşke yine olsa da, binsem.
Yazi dili iste.
Platinden sonra filmin kopma sebebi , sesi kapatma sebebim cok istediğim birseydi o modelleri de gormek .Guldurmedii aksine heycanlandiriyor.

Benim o zamanlarda binmek istediğim ama binemedigim küçük cc modeller vardı. Puch çeşitleri, Honda C90, crypton, nouvo gibi . Hep içimde kaldı binemedim.

DKN

bi japon markası böyle bişey güncelleyip üretse (125 cc enjeksiyonlu motor gibi) muhteşem olurdu gerçekten

RALEIGH-RUNABOUT-MOPED-Restoration-Project.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar