AGV ti-tech V.Rossi kask hakkinda...

Merhaba arkadaslar, suan kullandigim kaskim agv ti-tech v.rossi guvenlik ve saglamlik olarak nasil sizce? Elimde bu kask varken arai veya shoei kask almak mantiklimidir? Ekipmana cok onem veren birisiyim yaz-kis full ekipman geziyorum bu arada motorum 2016 honda cbr 250r, kask konusunda bilgili arkadaslarin yorumlarini bekliyorum, tekeriniz düz bassin herkese kazasiz belasiz surusler dilerim hayirli aksamlar...

Bence yeterlidir ama paran varsa al yedekte dursun :) Arada diğerini takarsın :D

kaskın ömrü 5 yıldır eğer dolmadıysa ve hiç düşürmediysen kullanmaya devam et

4-5 yillik felan olmasi lazim

Kask omru oldugunu bilmiyordum, kaskin hic dusmesi kalkmasi cizigi ezigi v.s. yok, eger 5 seneyi doldurduysa kullanilmasi sakincalimidir?

İcindeki köpüğün korumasını yitirdiğini biliyorum 5 sene sonunda sakıncalı olup olmadığına sen karar ver :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İcindeki köpüğün korumasını yitirdiğini biliyorum 5 sene sonunda sakıncalı olup olmadığına sen karar ver :)

Bu konuda üretici firmaların iddiaları var. Fakat yapılmış tarafsız bir test varsa paylaşın, öğrenelim. Yoksa bilginiz, size o kaskın yenisini satacak firmalardan geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar