- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, bugün bir kaza atlattım ekipmanlarım ve motordaki koruma demiri sayesinde ucuz atlattım. Sadece ayağımda ağrı var. Üstüne tam basamıyorum henüz. Botu bu ay alamamıştım param olmadıgı için o da olsaydı bugun sapasağlam ayakta olcaktım. Vede kaza evden cıkar cıkmaz oldu. En kısa mesafede bile böyle şeyler olabiliyor. Her yere tam ekipman gidin lütfen. Ben ana yolda giderken araç sürücü tali yoldan karşıya geçmek istiyor ama hiç sağına bakmıyor ve bana soldan koydu. Resimlerde o otobüsün oldugu yerde oldu kaza. Ben taşlığa uçtum motorda arabanının önünde uçtu. Eğer bana yardım eden motorcu arkadaşlarda burdaysa çok teşekkür ederim onlara. Motorumu eve kadar çekmişler.
Resimler:
Ben kafamı çarptımmı hatırlamıyorum ama kaskın üstü pisti silince dışardan bir hasar yok ama sizce değiştirmelimiyim? Birde karşı taraftan kask ve pantolonumun parasını alabilirmiyim daha önce böyle bir durumda kaskının ve ekipmanlarının zararını alabilmiş var mı acaba?
Resimler:
Ben kafamı çarptımmı hatırlamıyorum ama kaskın üstü pisti silince dışardan bir hasar yok ama sizce değiştirmelimiyim? Birde karşı taraftan kask ve pantolonumun parasını alabilirmiyim daha önce böyle bir durumda kaskının ve ekipmanlarının zararını alabilmiş var mı acaba?
Moderatör tarafında düzenlendi: