Kulaklık tavsiyesi

Selamlar muzik kulağı olan insanlar,
Kulaklık alıcam diğerleri jackın ucundan bozuldu bütçe 80tl sağlam birşey arıyorum.Urbanears medis düşünüyorum kablosu sağlam ve jackın ucu 2 katlı güzel bi koruması var hemen bozulcağını düşünmüyorum ama marka hakkında bilgim 0.Bu fiyat aralığında sony ve jbt markalarıda var ama aklım Urbanears da kaldı.Bu fiyata önerceğiniz sağlam kulaklıklar var mı?İnternetten sipariş veremem vatan bimeks gibi yere gidip alabilirim sadece.
Teşekkürler:)

kulakiçi düşünürsen tavsiye edebileceğim kulaklık kendim de kullanmıştım bi ara SONY MH1C bi arkadaş kulaklık hakkında düşüncelerini paylaşmış aşağıdaki linkten ulaşırsın.
bass sesler daha iyi olabilirdi demiş incelemede ama bence fazlasıyla tatmin edici.(1hz desteği var daha nolsun.)
Tasarımı biraz garip gelebilir onun haricinde canavar bi kulaklık. Beyaz renklisini alıp turuncu pabuçları takınca cok güzel duruyor ;)

İnceleme için tıkla.

ml1z90.jpg

Son düzenleme:
kulakiçi düşünürsen tavsiye edebileceğim kulaklık kendim de kullanmıştım bi ara SONY MH1C bi arkadaş kulaklık hakkında düşüncelerini paylaşmış aşağıdaki linkten ulaşırsın.
bass sesler daha iyi olabilirdi demiş incelemede ama bence fazlasıyla tatmin edici.(1hz desteği var daha nolsun.)
Tasarımı biraz garip gelebilir onun haricinde canavar bi kulaklık. Beyaz renklisini alıp turuncu pabuçları takınca cok güzel duruyor ;)

İnceleme için tıkla.

http://i.hizliresim.com/ml1z90.jpg

Ürün Türkiye'de satılmıyor heralde ,internettende sipariş edemem,Teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------

Başka önerileri olan yokmu

En sağlam kulaklık Sennheiser demek isterdim bir tane kulak içi kulaklığını 3 sene kullandım. Aynısından yedek olarak getirtmiştim avrupadan. Eskisi bozulunca yedek olana geçtim 15 gün sonra onun da kablosu bozuldu. Bu kulaklıklara akıl ermez.

Acaba kulaklık sliconlarından temin edeceğim bir yer var mı? Bu arada xiaomi hybrit serisi kullanıyorum memnunum..

En sağlam kulaklık Sennheiser demek isterdim bir tane kulak içi kulaklığını 3 sene kullandım. Aynısından yedek olarak getirtmiştim avrupadan. Eskisi bozulunca yedek olana geçtim 15 gün sonra onun da kablosu bozuldu. Bu kulaklıklara akıl ermez.

Onunda ucuz kulaklığı yok yahu:) 140tl den başlıyor kulakiçi;)

ur beats kullanıyorum amma sağlam çıktı yahu :mrgreen: kabı eskidi kulaklık hala taş gibi duruyor :) iyi yanı baslar çok iyi kötü yanı klasik müzik felan dinleyeceksen çok kötü çünkü tizler yok denecek kadar az.

Kulaklık konusunda yaklaşık 10 yıldır takıntılı bir haldeyim umarım yardımcı olabilirim.

1- AKG K324P
Ne yap et bu kulaklığı al başkan :) Amazon'da son 6 tane kalmış çünkü üretimi yıllar önce bitti. Ses kalitesi çok üstün. 12 – 23.500 Hz frekans aralığı var. Ben bunu 5 yıl kullandım. Annem sağolsun 2 kez çamaşır makinesinde yıkadı hiçbir şey olmadı. Ta ki ben bir yere sıkıştırıp , çekiştirip koparana dek... Bunu şiddetle öneriyorum. 60$ :)

2- AKG K375

Bunu 3 yıldır kullanıyorum , malzeme kalitesi K324P kadar değil ama ses kalitesi daha üstün. Bunu Türkiye'den alamayabilirsiniz , yol yine Amazon :)300 lirayı bulabilir :)

3- AKG Y20U
Bu 99 tl ve birçok mağazada mevcut. Tabi ki ilk iki kulaklık kadar kaliteli değil ama AKG kalitesiyle en az 3 4 yıl kullanılabilir. 13-22.5 gayet iyi bi frekans aralığıdır.

Akg , Sennheiser dışında kullandığım hiçbir kulaklıktan memnun kalmadım. Bunlara benim olmasa bile denediğim , JBL , UrbanEars , Creative , Sony , Philips bla bla... arkadaşlarım 6 ay - 1 senede kulaklık değiştirirken ben yıllardır sapasağlam kulaklıklarımla geziyorum. Bu arada bahsettiğim kulaklıkların 3-4 gram olduğunu unutmayın!

Neyse yine sevdiğim bi konuda uzun uzun konuştum :) Bana kalırsa bir şekilde kendini sık ya da taksit maksitle kaliteli bir şey al. Müzik her derde çare. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar