Android için Uygulama yazmak.

herkese iyi geceler arkadaşlar, aranızda teknoloji ile ilgilenen biriler var mı ? aklımda motorcuların işine yarayacak çok güzel bir uygulama fikri var ama bu sadece fikir, teknolojik bilgim yetersiz olduğu için bunu uygulamaya dökemiyorum. kafamdaki şeyi eğer tam anlamıyla yansıtırsam gerçekten çok çok tutan bir uygulama olabileceğini düşünüyorum aslında bunu burada paylaşıp fikirlerinizi de almak isterim ama o konuda da biraz kararsızım :) belki gerçekten bu konuda yardımcı olmak isteyen güvenilir biri olursa fikrimi paylaşabilirim. iyi forumlar :)

HTML5 ortamında mobile uyumlu kodlama yaparak tüm ortamlarda çalışacak yapı hazırlanabilir.
Sunucu taraflı istenilen dil kullanılabilir. ASP, PHP, .net, cgi....

Hocam hevesiniz hemen kırılmasın siz yine bildiğiniz yoldan gidin ama iş o kadar kolay değil bu fikri paylaşmamanızdan hemen bunu çıkarmak istemem ama sanki burada birazda para kazanma isteği var gibi duruyor.uygulamayı yazdınız diyelim lisans ücretlerinden tutun telif haklarına kadar ödemeniz gereken ücretler var.Ayrıca yaptığınız uygulama market tarafından onay almalı aksi taktirde markette yayınlanmaz.

Moderatör
O fikirlerden bende de çok var.
Sadece fikirle olsa keşke. Sağlam bir altyapı gerekli. Onun içinde ya kafayı sıyırmış bir arkadaş topluluğu yada çok fazla maddi kaynak gerekli.

Yazılım uzmanı olarak alt yapı bilgi tecrübe sunucu herşey mevcut.
Ama hobi olarak kod yazmayı evlendiğim gün bıraktım. :)

Çok komplike birşey yazmayacaksaniz mit'nin android uygulama geliştirme platformunu kullanabilirsiniz.Zamanında hiçbir bilgim ve altyapim olmamasına rağmen arduino bluetooth kontrol uygulaması yapabilmistim

Moderatör
Yazılım uzmanı olarak alt yapı bilgi tecrübe sunucu herşey mevcut.
Ama hobi olarak kod yazmayı evlendiğim gün bıraktım. :)

Bana bi giriş ekranı yazsan ya o zaman :p
Sadece kullanıcı adı ve şifreyi databese'den okuyup onaylayacak, screen2'ye geçecek.
Şeklini şemalini ben değiştiririm sonra o sorun değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

Çok komplike birşey yazmayacaksaniz mit'nin android uygulama geliştirme platformunu kullanabilirsiniz.Zamanında hiçbir bilgim ve altyapim olmamasına rağmen arduino bluetooth kontrol uygulaması yapabilmistim

Mit ile 3 gün uğraştım. Aslında zevkli ve basit, ama alt yapı olmayınca o da tıkanıyor biryerden sonra.

Bana bi giriş ekranı yazsan ya o zaman :p
Sadece kullanıcı adı ve şifreyi databese'den okuyup onaylayacak, screen2'ye geçecek.
Şeklini şemalini ben değiştiririm sonra o sorun değil.

Table bilgilerini gönder halledelim :)
Birde hangi ortamda olacak ?

Hocam hevesiniz hemen kırılmasın siz yine bildiğiniz yoldan gidin ama iş o kadar kolay değil bu fikri paylaşmamanızdan hemen bunu çıkarmak istemem ama sanki burada birazda para kazanma isteği var gibi duruyor.uygulamayı yazdınız diyelim lisans ücretlerinden tutun telif haklarına kadar ödemeniz gereken ücretler var.Ayrıca yaptığınız uygulama market tarafından onay almalı aksi taktirde markette yayınlanmaz.

para kazanma amacından öte, aklımda olan şeyi başkasının yapmasını istemiyorum. uygulamanın altında benim ve bu yazılımı yapan kişinin adı olmasını istiyorum hepsi bu.

Lisans ücreti ve telif hakkı dediğiniz şeyler nedir açarmısınız ? Herkes developer.android.com a girip Android öğrenebilir, uygulama yazabilir ve play store da yayınlayabilir. Play Store'da uygulama yayınlamak için bir kereliğine 25 dolar ödemek yeterli ve zararlı yazılım içermeyen bütün uygulamalar yayınlanıyor.

DKN

Lisans ücreti ve telif hakkı dediğiniz şeyler nedir açarmısınız ? Herkes developer.android.com a girip Android öğrenebilir, uygulama yazabilir ve play store da yayınlayabilir. Play Store'da uygulama yayınlamak için bir kereliğine 25 dolar ödemek yeterli ve zararlı yazılım içermeyen bütün uygulamalar yayınlanıyor.

yaz bize bi uygulama mengü. bunu yazsan yazsan sen yazarsın. motosiklet anlık iletişim platformu yaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar