Yağmurdan çamurdan koruyacak yağmurluk altı bilen var mı ?

F54

İlave bilgi :
Tech90 City Pantolon ve Motosiklet botu üzerine giyiyorum
Bot su geçiriyor bu geçirmiyor :)
hatta biraz büyük aldım aşırı yağış olursa hopdediks gibi göbeğimin üstüne kadar çekiyorum ekstra koruma oluyor.Geçen seneden bir de resim ekleyelim.

http://www.birmarket.com/yagmur.JPG

bu gün bende verdim bundan sipariş
alt xl üst L hemde yeşil renk :)
üst yağmurluğum olmasına rağmen üst te aldım
yarın kargo yaparlar benim için önemli olan ıslanmadan motosiklete binmek
normal de alt üst xl giyerim umarım alt olur

https://www.decathlon.com.tr/raincut...d_8073384.html

Üç gün önce başka arkadaşa yazmıştım almış,belki daha önce önerilmiştir.Uygun fiyatlı bi ürün (35,99 tl), motosiklet yağmurluğu almaya gerek görmedim. Paçaları fermuarlı ve oldukça geniş olsa da motosiklet botunu çıkarmadan giyip çıkarmıyorum ürün yırtılabilir endişesiyle. Kesimi, paça uzunluğu,malzemesi beklediğimden daha iyi çıktı. Orta şiddetli yağmurda bikaç kez kullandım henüz, hiç su almadı, fakat dıştan bi soğukluk ve ıslaklık hissi oluyor tabii, sanırım her üründe böyledir, ben memnun kaldım.. (Şehiriçi 10-20 km'lik mesafede kullanıyorum, uzun yolda ne olur bilemem..)

Buna ilaveten hala açılması yok, botlar mecbur çıkartılıyor, ufak bi cırt cırtlı cebi (sigara v.s için)olsa

iyi olurdu, internetten alacaksan eşofman altı bedeni neyse onu al, s-m-l gibi, büyük alma bol gelir, eşofman

bedeni pantolon üzerine ısmarlama gibi oldu (fitim), görüntüsü kötü durmuyor, selede herhangi bir kayma hissi yaşatmıyor ürün

gayet güzel..Ucuz bulmuşken yedek almayı düşünüyorum..(decathlonda çalışmıyorum)

Son düzenleme:

F54

benim siparişler geldi işmont süper 56 tl ye yağmurluk takımı

normal beden ne giyorsanız alt onu alın
üstünüze de 1 beden küçüğünü hiç tereddüt etmeyin bende yeşil aldım miss gibi

Bu ara sabahları işe giderken hep yolda yağmura yakalanıyorum durup giyiyorum bu ürün varken başka pahalı ürünlere kesinlikle gerek yok.

Ürün çok güzel konpile altlık olup yanlardan fernuarlısı yokmu hemde dizinde koruması olan veya eklenebilirlisi ahali varsa söyleyin alak uygun birşey :p

Birde şöyle birşey buldum diz korumalı diyor tefo senin diz korumalarla aynı nasıl korumalar nasıldır tecrübeni alalım

http://www.motosikletsepeti.com/urun/tex-298-ruzgar-ve-su-gecirmez-tulum-koruma/1495

BEn geçenlerde aldım üç gündür kullanıyorum üstadım. arama kısmına Tex 298 yazarsanız orada paylaştım. Bacakları azcık uzun olsa harika ürün ama işte boyu 1,70 e kadar olan arkadaşlara XL bedenini önerrebilirim.

Yağmurluk altların hiçbiri sağlam yağmurdan korumuyor. 2. kullanımda selede biriken suyu apış arasından içeri alıyor. O yüzden yağmur varsa çıkmayın yolda yakalanırsanız geçici çözüm bunlar.

Hocam işmont'un ürününü sağlam en az 20-25 yağmurda test ettim , hatta birisinde Salihli'den İstanbul'a geliyordum inanılmaz bir yağmur yedim ama hiç ıslanmadım , yani bu 24 liralık ürünle (Ben aldığımda 21 tl idi) sürüyorum , sürüyorum altım kuru kalıyor :D

Yağmurluk altların hiçbiri sağlam yağmurdan korumuyor. 2. kullanımda selede biriken suyu apış arasından içeri alıyor. O yüzden yağmur varsa çıkmayın yolda yakalanırsanız geçici çözüm bunlar.

Hocam işmont'un ürününü sağlam en az 20-25 yağmurda test ettim , hatta birisinde Salihli'den İstanbul'a geliyordum inanılmaz bir yağmur yedim ama hiç ıslanmadım , yani bu 24 liralık ürünle (Ben aldığımda 21 tl idi) sürüyorum , sürüyorum altım kuru kalıyor :D

Alemsin hocam ya ::koop::
Bu arada ürün portwest'in ürünü yani gerçekten kalitelidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar