- Konu Yazar
Piston alt etek parçalanmış , bu nasıl oldu?
Üst kapağın durumu ve sübabların sökülü haldeki fotoları alalım.
Servis bu fotoları yolladı bir de konuştuk işte taşlanması lazım sekman altınca altta parçası gitmiş, çizilmiş vs. dedi.
Piston sıfır alınacak , tamir mamir olmaz o.
Piston parçaları nerede? karterde krankta dişliler arasında ise iş uzayacak. yarıp temizlemekte dahil ise fiyat normal.
Bu nasıl oldu_?
Yolda giderken oldu, pat diye ses geldi stop etti. Servise çekildi, motorun yağı azdıservis yağını kontrol ediyor diye bakmamıştım.
Altta inilmemis daha parca da alınacakmış alttan
Maaşın 3 de 1 gidecek kurtuluş yok o zaman, teşekkür ettim bilgi için
Mondial 150 Z-One ile parçaları uyumlu. Aynı fabrikadan çıkma motorlar zaten. Piston dağıttıysa şanzımandan da hayır gelmez. Kopan parçalar dişlilerin arasına girip zarar vermiş olabilir. Şanzımanın da değişmesi gerekebilir.
Debriyaj tasına bişey olmamıştır o motor bloğunun dışında sayılır. Ben vites dişlilerinin zarar görmüş olabileceğini söylüyorum.Sıfır debriyaj seti var zaten. Piston, sekman subab başka.. çontalar.. Başka neler lazım olabilir ki.
Acaba kendim mi toplasam, yardımlarınızla
Başka başka neler olmuş ne parçalar lazım bilmiyorum da bunlar dışında aklıma pek fazla birşey de gelmiyor.
Komple seti var debriyajın, balatalar falan içinde kompleDebriyaj tasına bişey olmamıştır o motor bloğunun dışında sayılır. Ben vites dişlilerinin zarar görmüş olabileceğini söylüyorum.
Lazım olan parçaların ölçülerini bana yaz bakayım bırak tornayı taşı
05072097747
Komple seti var debriyajın, balatalar falan içinde komple
Bunları diyorum debriyajla işimiz yok
Benim motorun bi kere içinde bir yerden parça koptu ne kadar dişli varsa pert etti. Egzantrik dişlisini ve şanzımanı değiştirdim. Ankarada olsanız parçaları da verseniz 3-5 saatlik iş benim için ancak burdan anca sözlü olarak yardımcı olabilirim. Özelden facebookunuzu atın ekleyim.Sekman parçasından zarar görmüş olabilir mi o dişliler ?
Kendim toplamaya kalksam, yardımcı olur musun?![]()