Honda cb125e Debriyaj Balatası Hk.

Merhaba, motosikletimin modeli Honda cb125e, modeli bilmeyenler ybr ile aynı kefeye koyabilir, gelelim konuyu açma sebebime, benim baskı balatamın değişmesi gerekiyor ve usta 40 lira işçilik sayarak 140 lira fiyat çıkardı bana, bu fiyat normal mi bilmiyorum ilk defa değişeceği için ve size sormak istedim, teşekkürler.

orjinal takacaksa fiyatı bilmiyorum ama 125e debriyaj balata seti 20 tl

http://www.dokuyucu.com.tr/asp/product/1332/CB-125-E-DEBRIYAJ-BALATA

Yetkili servis değil arkadaşlar, fren balatası değil baskı debriyaj balatası tekrar belirteyim

Kilerci Motorlu Araçlar'dan EBC marka balata için fiyat almanızı tavsiye ederim. 100TL işçilik fazla, gidin orjinal balata alın veya kaliteli OEM markalardan (EBC, Goldfren vb) tedarik edin yetkili serviste taktırın. Honda'da işçiliğin saati 50TL idi. Baskı balata değişimi kesinlikle bir saat sürmez. Hem yaptıkları işin kel kör bir garantisi var.

Kilerci Motorlu Araçlar'dan EBC marka balata için fiyat almanızı tavsiye ederim. 100TL işçilik fazla, gidin orjinal balata alın veya kaliteli OEM markalardan (EBC, Goldfren vb) tedarik edin yetkili serviste taktırın. Honda'da işçiliğin saati 50TL idi. Baskı balata değişimi kesinlikle bir saat sürmez. Hem yaptıkları işin kel kör bir garantisi var.

Iscilik 100 degil, 40 kagitmis haci.

alim motor var internette ondan al sanirim sendeki 4 balata cg balata ver de aynisi ve 10 tl dir ve krank yag pompasi sokecegimi ne diye satiyor debriyaj gobek anahtarini ondan al 8 mm tornavida al arkasina baska tornavida koyup sikarsin hemde pratik sok sag kapagi sok balatalarini yenileri yaga bandir degistir koy toplarkende ayni sekilde topla yagini doldur 1 lt sanirim bu kadar teker yap gez sonra bittikce 10tl balata 10 tl yag heee ama sokunce yaylar koturyse 4 yeni yay da alacan ama yeni motor kotu degildir daha
birde dip not cg debroyaj 6li tas doye coskun motorda var onu alirsan komple 6 li balataya gecersin daha iyi kavrar kacirmaz
modifiye tabiki bu sana kalmis

para bayilma kendin yap ogren derim her motor ayni cunki elin mahkum

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:42 ----------

bu arada 140 tl alacak 10 tl balata 10 tl yag 120 tl iscilik inanma kandiriyorlar seni ama honda balatasinin paketinden yirtip cikarsin gozunun onunde o zaman ver 80-100 tl dir orjinal seti o fiyata cindem baska takamaz.net

Hocam 10tl'lik balata da Allah bilir nasıldır. Mümkün mertebe iyisini takmakta fayda var.

Ama tabii dediğin doğru herhangi bir ustaya götürsen piyasadaki en ucuz en dandik debriyaj balatasını takıp yollayacaktır. Elbette kırmadan dökmeden hasar vermeden takabilirse...

yapmayin beyler balata dedigin seyin kolisi 100 dolar ya tane 10 kurusmu ne kalitesiz daha erken biter 40.000 gibi bitiyor bende hep ucuz var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar