Bu adamı mütevazı diye, bana çay ikram etti diye yok efendim ne acılar çekti diye savunanları anlamıyorum. Hele birisi bu adamın fotoğraflarını paylaşmış annesi sebze ayıklarken, kuma arapça bir şeyler karalamışken, yer sofrasında yemek yerken, gazete kaplı masada yemek yerken falan fişman. Bunun alçakgönüllülükle mütevazılıkla ne alakası var be kardeşim. Aynı adamın müstakil villasının 3. katından havuzuna atlarken sakatlandığı videosunun veya yüce cumhurbaşkanı hazretlerimizin yanında olduğunu belirten karenin paylaşılmaması ise bana FESAT geliyor. Bu adam bu yolu kendi seçti birçok günümüz sanatçısı(!) gibi sonuçlarına da katlanmak zorunda. Benim bildiğim inanç insan ile yaratan arasında kalınca güzel bir şey, başkalarına bunu gösterme çabaları, insanların gözüne sokma çabaları EKSİKLİK, YAPMACIKLIK göstergesidir. Motor sporları pahalıdır, herkes yapamaz. Bu adamın bütün sülalesi motosiklet sporları ile içli dışlı olmuş insanlar, YANİ acınacak durumda değil kendileri. Herkesin siyasi görüşü kendinedir. Mesela ben uzun yıllardır tanıdığım birçok kişiye sırf ilişkiler bozulmasın diye politik yaklaşarak siyasi görüşümden hiç söz etmemişimdir lakin bu adam bütün Türkiye'ye bir haykırmadığı kalmıştır, yanlıştır, sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsınız böyle. Bu ülke ile ilgili bir şey eleştirdiğin zaman terörist ilan ediliyorsun, bu da o misal işte. Herkes istiyor ki ülkede her şey güllük gülistanlık bahsedilsin, kimse kötü konuşmasın, kendi cehaletimizde güzel güzel boğulalım. Bir de bu adamın ne dediği hakkında en ufak bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim. NEDİR?
düşüncelerinde haklısın, katılıyorum sana.
kenanın yaptığı konuşmada üstü kapalı artislik yapması hoş olmamış. mütevazi bir insan hiç millete meydan okur mu? gerçekten tutarsız konuşma yapmış ve bunu duygularına hakim olamayan ve tam olgunlaşmamış insanlar yapar ancak.
şahsen ben motosikletin yanı sıra ses sistemlerine meraklıyımdır. bende para ..k(çok) olsa

şu anda bilgisayarıma bağlı olan amfi 1000 watt değil 6 bin watt olurdu ve aynı şekilde 1000 watt harward yerine focal marka 5 bin watt bir bass kullanırdım. benim odam küçük bir disko gibi ve bam güm baslı tekno müzikler çok severim.
bunun dışında spor yapmak ve ziyafet çekmek zevk alanım oluyor ve en büyük hevesimde motosiklet işte.
benim bütün işim gücüm bunlar, ha buyursun herkes bunları ben herkesle paylaşırım ve seven olursa aynı şeye sahip olmaları için yardım ederim ama bakın ben evde kopuyorum yada bakın ziyafet çekiyorum yada bakın sporcu böyle olur falan diye resim çekinip paylaşmıyorum ve paylaşmamda hayatta. çünkü ben bunları sevdiğim için yapıyorum, millete gösteri olsun diye yapmıyorum.
namaz kılıp dua ediyorsam bunu kesinlikle resimleyip paylaşmam ve paylaşanlarıda hoş görmüyorum açıkçası. namaz kılıyorsan, zikrediyorsan, oruç tutuyorsan, hacca gidiyorsan, kelime-i şahadet getiriyorsan ve zekat veriyorsan bunları borcun ve farz olduğu için yapıyorsundur.
bunları fotolayıp göstermek seni iyi bir insan yapmaz hatta son dönemlerde bu ters tepki yapıp kötü görünmeni sağlayabilir çünkü artık dini kullanıp insanların hakkını yiyen çok insan var ve bunlar allaha hesap veremeyecekler. onlar bu dünyada akıllı olduklarını ve işlerini iyi yürüttüklerini zannedecekler. ama öldükten sonra hiç bir anlamı kalmayacak, bu dünyada krallar gibi yaşadılar ama kul hakkına girdiler. nimetleri o kadar kısıtlı bir dünyayı sonsuz nimetlere sahip ebedi hayata değiştiler.
başımızdaki en yetkili insan (r.t.e.) hırsızlığını ört pas etmeye çalışıp dini kullanarak insanları bazı konularda uyutmaya çalışıyor.
televizyonda 100 liraya bir çuval bal satanlardan tutun 39,90 tl ye her derde deva ilaçlar satılıyor. tayyip sağolsun ben eminimki bu yalan pazarlamacılıktan bile tayyip para kazanıyor ve yine olan saf insanlara oluyor.
bizim burda abimiz 35 yaşına geldi dümdüz çalışır, ev bark sahibi değil ve bekar. tayyip der durur hep ama bir yandan 100 liraya tayyipin sattığı bir çuval bala para verip yiyemeden attıklarını söyler.
yani, tayyipin yakınları yolsuzlukla suçlanıyor ve bu dolandırıcılığa tayyip göz yumup halka unutturmaya çalışıyorsa ve eline kuranı alıp okuyorsa, kusura bakmayın arkadaşlar ben hocalardan hiç hazetmiyorum ve çok tehlikeli ve korkulacak insanlar. bunu bilin yeter. cübbeli ahmet hoca dışında diğerleri hiç samimi değil o yüzden benim gözümde değerli olan hoca cübbeli ahmet hoca şu anda. en azından sürekli bir göz boyama halleri yok adamda.
özet: yani müslümanlık gösterisi yapan insanların yadırganmasını açıklamaya çalıştım. şahsen çok müslüman insanların cehennem odunu olduğuna inanıyorum. gerçek bir müslümanı herker ama herkes sever. bir gavur bile gerçek bir müslümanı tanısa onu çok sever ve gavur müslüman olmaya karar verir öyle söyleyeyim size.
müslüman gibi görünüp jilet gibi keskin kumaş bantolon takım elbise giyip kendini farklı sınıf bir insan gösterenler hiç bir zaman hoş görülmeyecekler.