Dimi abi. Alt tarafı dük kadar motor...
Aklı başında adam zaten 0 Duke almıyor, gidip 2. el ekstralı makina alıyor en az 3 4 bin tl cebine kalıyor. Zaten satışı az olan bir motora birde zam yapmışlar. Yeni kasa Duke 2017 de gelince onu da 21 den aşağı vermezler. Eğer stajyer ehliyete takılmıyorsa MT 7 almak bin kat mantıklı. Aynı değerde benzin yakıyorlar ve bakımları aynı fiyatta. 0 Duke almanın mantığı zaten pek yoktu(200 lükten ABS yi de kaldırmışlardı) şimdi 390 alımını da azaltacaklar. Yeni kasa da öyle ahım şahım bir satış görmeyecek adım gibi eminim. Renklerini siyaha boya MT 7 nin çocuğu olmuş gibi duruyor.
Mt-7 duke kadar dolu bir makina degil ki.. Hem ayrica 125 cc den gecmeyi dusundugum makina yeni kasa duke 250 ve 390.. 2. Eldeki kimseye guvenim olmadigi icinde 0 almayi dusunuyorum.. Mt7 çok guclu bir makina .. Buyuk guc buyuk sorumluluk ister.. Benim icin uygun bir makina degil açıkcası... Kendime iyi hakim olabilen bir insanım.. Gereksiz aksiyonlara girmem sakin sakin kullanirim.. Ancak ben mt-7 nin hata affedecegini dusunmuyorum ki o da zamlanacak... 25100 tl idi abs li fiyati 26 27 olduktan sonra neden duke 390 almayayim ki?
Mt07 alırım, cbr500r alırım, cbr500f alırım, xmax 400 alırım ama duduklü tencere egzozlu duke almam.