Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Servisle çok iyi anlaştığımız için pek uğramam :)
Böyle ufak tefek şeyleri kendim yaparım.

Motorumu benden daha dikkatli davranarak söküp takacak kimse yoktur.
Gider vidayı sıyırır, çarpar boruyu çizer canımı sıkar.. Gerek yok.

Tam benim kafadansın helal olsun :):queen:
Bu arada ön çatal yağını değiştirdin heralde 15 w mi koydun ? fark ettimi?

S.A arkadaşlar;

Motorumu satmaktan vazgeçtim.1 sezon daha binecem inşallah.Kask ve egzoz almak istiyorum bu konuda sizin fikirlerinize ihtiyacım var.

1-malum naked motora uyumlu 600-700 civarı kask tavsiyeniz varmı?Birde acaba fuarı beklemek ve ordan almakmı mantıklı.

2-Çok para vermeden 2.el bir egzoz istiyorum.youtube dan ferik egzoz sesi hoşuma gitti gerçi fiyat vs bilgim yok.tavsiyeniz varmı?

teşekkür ederim.

Ben HJC IS17 kullanıyorum agırlığı ve kafaya oturma şekli benim için çok ideal ama bağlantısı Double D Ring değil ve güneş vizorü mekanizması zamanla tam işlev yapmıyor. Yakın zamanda Shoei NXR la deiğştirmeyi düşünüyorum. Ama bahsettiğiniz aralıkta bence fiyatını hak eden bir kask.

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak enduro motoskletlerin sıfır fiyatları malum baya uçuk vaziyette MT07 ye turcamı çanta vs. takarak kullananız

oldumu nasıl olur acaba ?

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak enduro motoskletlerin sıfır fiyatları malum baya uçuk vaziyette MT07 ye turcamı çanta vs. takarak kullananız

oldumu nasıl olur acaba ?

Tur camı kullanıyorum ama bir enduro kadar rüzgarı kesmiyor. Çanta henüz almadım.

Bütçe varsa tracer 700 alın, bütçe kısıtlıysa mt-07 en ideali.

Egzoz almayi dusunuyorum. Birkac sorum olacak:

- Akrapovic egzoz ile opsiyonel olarak satilan Katalitik Kovertorun islevi nedir? Sesi azalttigi ve emisyondan ancak bu sayede gecildigini duydum. Dogru mu? Takip cikarmasi pek kolay degilmis ve takiliyken egzozun tum guzel sesini yok ediyormus.

- DB killer nedir? Adi ustunde bu da sadece sesi mi azaltiyor? Cikartilirsa abarti ve rahatsiz edici bir ses olacagi yonunde bilgi edindim. Cikartilmali mi?

- Akrapovicin fiyati 3800 TL'lerde. Deger mi? Bir MT-07 kullanicisinda Tiger yerli egzoz gordum. Nasildir, sorun yaratir mi? Acikcasi sesini begendim.

Tesekkurler

Egzoz almayi dusunuyorum. Birkac sorum olacak:

- Akrapovic egzoz ile opsiyonel olarak satilan Katalitik Kovertorun islevi nedir? Sesi azalttigi ve emisyondan ancak bu sayede gecildigini duydum. Dogru mu? Takip cikarmasi pek kolay degilmis ve takiliyken egzozun tum guzel sesini yok ediyormus.

- DB killer nedir? Adi ustunde bu da sadece sesi mi azaltiyor? Cikartilirsa abarti ve rahatsiz edici bir ses olacagi yonunde bilgi edindim. Cikartilmali mi?

- Akrapovicin fiyati 3800 TL'lerde. Deger mi? Bir MT-07 kullanicisinda Tiger yerli egzoz gordum. Nasildir, sorun yaratir mi? Acikcasi sesini begendim.

Tesekkurler

Hepsi doğru
O kadar para vermeye gerek yok istersen tiger alabilirsin yada illa titanyum olsun diyorsan mivv gp de alabilirsin ben kullanıyorum çok memnunum
Sadece db killer i düşürdüm :( 75 euro + kdv istediler yuh dedim ne yapıcam bilmiyorum

Full titanium akrep aldim. Susturucusuz rahatsiz ediyor diye db killer la geziyorum. Tigerla, mivvle, gple yanimdan gecen kankiler ezikliyorlar beni. Akrep le tiger arasinda ses farki yok gibi sanki. Akrebin sekline hastaysan benim gibi al ama sekil icin o paraya degmez derim.

Herkese iyi günler. Sizlere bi sorum olacaktı, arada sırada ışıklarda durdugumda veya yeni kalkmışken 1.vitesteyken ekranda gözükmüyor, başına böyle bişey gelen varmı. Boştada gözükmüyor ekran hiçbişey çıkmıyor gazı az artırdıgımda çıkıyor ekranda 1 yazıyor. Sorun mu değilmi anlamadım nadir yapıyor ama merak ettim doğrusu..

Merhaba arkadaşlar,

Cbr 250r'dan MT07'ye geçmeyi düşünüyorum. Takas yapmayı düşünen yada çevresinde olan varsa dönüş yaparsa sevinirim. İyi günler

uzun zamandır foruma girmediğimden yanıtınızı görmedim. akşam atabilirim istersenız. hatta gecen senede 600rr ım vardı onuda 64 tl yaptırmıştım.

Tur camı kullanıyorum ama bir enduro kadar rüzgarı kesmiyor. Çanta henüz almadım.

Bütçe varsa tracer 700 alın, bütçe kısıtlıysa mt-07 en ideali.

42cm gp ön cam ve shad 39 litre çanta kullanıyorum motorun ne görüntüsünde sorun var nede kullanımında tavsiye ederim ayrıca artçı binince tutunması yaslanması senin için çok iyi oluyor. Çantanın içerisine her zaman bir şeyler koyup her hava şartına veya her gittiğin yerde yüklerden kurtuluyorsun.

tavsiye edilir tecrübe edilmiştir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------

Merhaba arkadaşlar,

Cbr 250r'dan MT07'ye geçmeyi düşünüyorum. Takas yapmayı düşünen yada çevresinde olan varsa dönüş yaparsa sevinirim. İyi günler
motorunu satarsan bu ilana göz atabilirsin takas düşünmüyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sezon-sonu-firsati-334036076/detay/

Ön arka amortisörü sertleştirme şansımız yokmu fazlaca yumuşak ya

Ön amortisörleri söküyorsun, tepedeki kapağı açıp içindeki yağı boşaltıyorsun.
Sonrasında 450-450 her ikisinine 20-50 motor yağı dolduruyorsun. İstersen hazır yağ, helezon kitleri var. Yay ve yağ değişiyor.

Arka zaten kademeli.

Arkadaşlar merhaba ben sıfır bir MT-07 almayı planlıyorum. Sizce şimdi mi alayım 2017'yi mi bekleyeyim?

2017 de ABS standart olarak geliyor üstüne bir de zam gelecektir. Şu an ABS'siz model: 21.500 TL, 2017'i beklesem rahat 25-26 bin lira gözden çıkarmam lazım. Ama önümüzde kış, bir türlü karar veremedim. Martı beklemekte bambaşka bir ızdırap.

Sizce ne yapayım?

Son düzenleme:
ZümeR öyle yapacağım gibi. ABS'siz almak salaklık (4000 lira da çok büyük bir fark olsa da).

Bu arada 2017 model sizce ne zaman gelir/alınır? Ben Mart diye varsaydım ama bildiğim kadarıyla yeni modeller genelde Mart'ta satışa çıkıyo.

Ayrıca sizin 2017 modeller için fiyat beklentiniz nedir? Şu an 2016 ABS'li model 25.100 lira, ben minimum 26 filan bekliyorum.

Eski motorumu da satmam gerekli daha, onu satana kadar da kar/kış gelir. Nerden tutsam elimde kalıyor sürekli :D

Ön amortisörleri söküyorsun, tepedeki kapağı açıp içindeki yağı boşaltıyorsun.
Sonrasında 450-450 her ikisinine 20-50 motor yağı dolduruyorsun. İstersen hazır yağ, helezon kitleri var. Yay ve yağ değişiyor.

Arka zaten kademeli.

motor yağı konur mu yaw 15w amortisör yağı desen aklım kesecek. Sen denedinmi oluyor mu faydası?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar