Bagajı Büyük Scooter Arayışı

Pazardaki en büyük bagajlar burgman ve x9 a aittir.. X9 500 ile içine mangal + kömür + etler + içicekler tavla attığımızı bilirim hala yer vardı. onunda bagajı yapısı gereği bir kask alır ama çok derindir..

olmadı kıvraklık dersen o fiyatlara beverly 500 derim.. bagajı çok ufakdır ama topcase çözüm olur.. beverly de inanılmaz seri ve kıvrak şehir içinde maxi scooterlar geçemediği giremediği yerlere girersin geçersin onların kaçamadığı yerlerden kaçarsın beverly ile .. beatin pcx in kıvraklığı vardır ama gazı açarsanda 500 lük makinelerinde çoğu dahil yetişemez..

verdiğin fiyat aralığı için konuşdum..

Kardeş mesele metro ile gitmek değil, mesele, sabah akşam azda olsa bahane ile motor sürmek sanırım, bende hergün 26km gidiş 26geliş yol yapıyorum takım elbiseli calismak zorundayım bütün takımlarım lacivert iş yerinde bir takım bırakıyorum gömlek üzerine ful ekipman ile birkac ayakkabım da orda sabah aksam varınca soyunup giyiniyorum, gravat gömlek değişir kırışmayan gömlek edin az kırışan veya, motorum baraj boxer 30lt kappa herbirseyimi alıyor bazen kumaş pantolonun üzerine yagmurlu gu cekip gidiyorum üstelik calistigim firmada yöneticiyi m bence cok dert etme ceketi guzel katla koy poşete topcase at bak keyfine

asıl soru şu, takım elbiseyle motora mı binilir aga git arabayla işe ya yada işte giyin yapacak bişey yok. çamur gelir o gelir elbet bi bok olur

asıl soru şu, takım elbiseyle motora mı binilir aga git arabayla işe ya yada işte giyin yapacak bişey yok. çamur gelir o gelir elbet bi bok olur

Ben takım elbise ile geliyorum ara sıra scooter ile sorun olmuyor, örneğin bugün yağmurlu ve ıslak yollarda geldim. Çok şeapmamak lazım. Ceketin üstüne korumalı mont, altına da dizlik, ayakkabıları da at çantaya tamam.

Ben pcx150 kullanıyorum yakıt olarak gayet ve gidiş olarak üzmez ama bagaj konusunda üzülebilirsiniz.Delightin ve nmax'in bagajınında çok farklı olacağını düşünmüyorum.
Ama full face kapalı bir kask alıyor benim pcx

yüzlerce defa takım elbise ile binmişimdir.. doğru ekipman ile hiç bir şey olmaz. bir mont bir boğazlık buff.. pantalon üstüne ya yandan açılır yağmurluk yada normal bol bir yağmurluk pantalon ..

ayakkabıda havaya bağlı yağmurlu ise topcase de yada bagajda diğer ayakkabın olucak değiştiriceksin indin mi tamamdır.. ayakkabı değiştirmeye erinirsen üşenirsen utanmıyorsanda ne utanıcam abi dersen ayağına galoş poşet bile geçirebilirsin tecrübe ile sabittir..

kısaca ekipmanı düzeni kurarsan binmek sorun değil takımla..

yüzlerce defa takım elbise ile binmişimdir.. doğru ekipman ile hiç bir şey olmaz. bir mont bir boğazlık buff.. pantalon üstüne ya yandan açılır yağmurluk yada normal bol bir yağmurluk pantalon ..

ayakkabıda havaya bağlı yağmurlu ise topcase de yada bagajda diğer ayakkabın olucak değiştiriceksin indin mi tamamdır.. ayakkabı değiştirmeye erinirsen üşenirsen utanmıyorsanda ne utanıcam abi dersen ayağına galoş poşet bile geçirebilirsin tecrübe ile sabittir..

kısaca ekipmanı düzeni kurarsan binmek sorun değil takımla..

Katılıyorum. Benim bagajda 1 top en büyük boy, kalın çöp poşeti var. Çok yağmur olduğunda kollara kafaya bir delik al sana yağmurluk. Bir bacağa birini giy kemere sıkıştır, diğerine de aynı şekil, al sana yağmur pantolonu....

Arkadaşlar selam.

Hali hazırdan CB 650F ve Honda Beat kullanıcısıyım. Beat için ayrı bir konu açmıştım epey rezil bir durumda, motoru çalışır hale getirdik ama yaşın ve bakımsızlığın vermiş olduğu nedenlerden dolayı binmesi de pek keyifli değil. Özellikle bagajının çok ufak olması sinir bozucu.

İş değişikliği yaptığım için artık haftanın 4 günü takım elbise giyiyorum. Bagajı büyük scootera yönelmek zorundayım. Bagajına 1 adet XL full face kask ve montumun sığması yeterli. Ne yazık ki çok bütçem yok, CB 650F i satılığa çıkardım bile, fakat çocuk geliyor, o yüzden çıkabileceğim maksimum tutar 10.000 TL. Sıfır veya ikinci çok önemi yok. Arkadaşımın hanımında PCX var, bagajı ufak dedi benim kask sığmıyor dedi. Hani PCX alıp arkaya top case de koyabilirim, öyle bir düşüncem de var ama bilemedim. Açıkçası fikirlerinize ihtiyaç duymaktayım. Günlük yaptığım KM maksimum 5km kadar. Motosiklet montu giymek zorunda değilim aslında bu yüzden kışın takımın üstüne düzgün bir palto falan da giyebilirim. Bir yandan Delightlara bakıyorum, arkasında çantayla işimi görecek gibi.

Takım elbise giyen arkadaşlar özellikle kışın ne yapıyorsunuz ?

Hocam şu videoda senin aradığın gibi bir sukuter mevcut:
https://www.youtube.com/watch?v=fVTRpJb9eBU

"Dediğim gibi, niyetim mantıksız hareketimi çekilir hale getirmek. Yoksa yürüsem 20 dakika falan sanırım en fazla."
ney

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
takım elbise ile eyüp etiler arası işe gidiyorum yağmurlu günlerde bot giyiyorum yağmurluk ve mont kullanıyorum . sym fidell alsanız bence yeterli olur

jBOppn.jpg
[/url][/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar