Bir ora kaldı yapmadığın![]()
Sebebini merak etmenize gerek yok . 1 Hafta önce yavuz sultan selim köprüsünden geçtim biliyosunuz geçiş gişeli motosikletlerin yüzde 90 ı kaçak geçiyor. Durduğumda köprü direk 6. sınıf indirimli olarak ücret kesti gişe memuru duran birkaç motosikletten birisiniz hepsi kaçak geçiyor dedi. Gerçektende 10 dakika kadar orada durduğum sürece geçen 15 20 motosikletin tamamı kaçak geçti .. bir dönem 6. sınıf diye ağlıyorduk evet 6.sınıf hgs geldi ama niyetin kötü olduğunu gördüler...
Hicde oyle degil 6 sinif hgs aldim fsm den gexiyorsun hgs gisesinedenk gelirsen 2.50 ogs debk gelirsen 4.75 cekiyo ve giseler kalktigi icin hangisi oldugunu kestiremiyorsun ve hangisi hangisi oldugu yazmiyor hgs yi ariyorsun ogs bizim disimizda diyor ogs yi ariyorsun bizde 6 sinif diye bi hizmet yok diyo karayoklarini arayin yapacak bisey yok diyo kara yokkarini ariyorsun muhattap yok zor bela buluyorsun bu seferde diyorlarki mail atin ruhsat vs hadi onada tamam diyorsun gonderiyorsun dusum yapilmiyor aradan 1 ay geciyor degisen birsey yok ariyorsun zor bela diyorlarki su kadar gunde cozuluyor bekliyorsun ustunden 3 4 ay geciyor gene degisen birsey yok ve butun bunlari tek bir gecis icin yapiyorsun dusunsene hergun kopru kullabiyorsun 10 gecisin 5 i boyle olsa ne kadar ugrasicaksin bende cok ugrastim hatta sizin sistemsel hataniz yuzunden ben hep bunlari yapmak zorundamiyim sorusuna aldigim yanit malesef olunca bende siz bilirsiniz deyip plaka kapar gecerim dedim bogazici koprusunun en sag gisesi hgs olan giseden gecerken gisenin saginda kalan beton sutuna yakin gecince kor nokta kaldigindan hic bir srkilde algilamiyor ne kacak nede baska birsey hic bi degisiklik yok bildigim halde yapmiyordum ama bu olaylardan sonra artik bende ügs ci oldum ayrica istanbul gibi bi sehirde istanbulda bi noktadan bi noktaya gecerken para odemek kadar sacma birsey yok kopru disinda bile varolan giseler mesela