Kıbrıs'a Taşındım, Burada Merak Ettiklerinizi Sorabilirsiniz :)

Merhaba üniversite için İstanbul'dan Kıbrıs'a taşınmış bulunmaktayım. Burada göstermemi istediğiniz yerler, bilmek istediğiniz konular, sormak istediğiniz sorular varsa her türlü yardımım dokunur.

Bu da burada çektiğim görüntülerden oluşturduğum 1 dakikalık bir video;

Oralarda kızlar teklif ediyormuş doğru mu ? :mrgreen: :mrgreen:

Bro o tipin varsa her yerde öyle .s.s

Kiralar felan nasıl bu yaz bende giricem inşallah. Yakın Doğu Üniversitesi mi ?

Evet yakın doğu, Türkiye'ye göre kiralar yüksek.

Motora saygı nasıl oralar da?

Yerli halkı bildiğin avrupalı buranın ancak bizim memleketten gelenler bizde nasılsa burda da öyle malesef, neredeyse tüm kazaları bizimkiler yapıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------

Gaz kolu solda mi?

Direksiyon mu yav kol her yerde sağdadır hahaha iyi güldürdün :cherry:

5 senesini kıbrısta öğrenci olarak geçirmiş biri olarak ben sana bir kaç şey söyleyim.

- kıbrısta aşklar ercan'a kadardır abim :) (bu abim lafını çok duyacaksın)
- kızların teklif etmesi tiple alakalı olduğundan çok ceple alakalıdır. özellikle kıbrıs'ta..(bu sana değil soranlara).
- kumara çok bulaşma en fazla köpek yarışı falan oyna işte zevklidir :)
- en önemlisi 1 sene de sıkıldım sanacaksın hatta sıkılacaksın ama okul bittiğinde delii gibi özlüyorsun. adanın tadını çıkarmana bak.
- ha bir de her yerde kebap yeme

bunlar naçizane tavsiye

senden isteğim de mağosa'yı bi gezer, çekersen neler değişmiş 10 senede, onları bi görmüş oluruz. özlem gideririz.

kal sağlıcakla

İçkiler orda gerçekten ucuz mu?

Türkiyedekinin 3'te 1 fiyatına genelde. Daha ucuza başka içkiler de var.

5 senesini kıbrısta öğrenci olarak geçirmiş biri olarak ben sana bir kaç şey söyleyim.

- kıbrısta aşklar ercan'a kadardır abim :) (bu abim lafını çok duyacaksın)
- kızların teklif etmesi tiple alakalı olduğundan çok ceple alakalıdır. özellikle kıbrıs'ta..(bu sana değil soranlara).
- kumara çok bulaşma en fazla köpek yarışı falan oyna işte zevklidir :)
- en önemlisi 1 sene de sıkıldım sanacaksın hatta sıkılacaksın ama okul bittiğinde delii gibi özlüyorsun. adanın tadını çıkarmana bak.
- ha bir de her yerde kebap yeme

bunlar naçizane tavsiye

senden isteğim de mağosa'yı bi gezer, çekersen neler değişmiş 10 senede, onları bi görmüş oluruz. özlem gideririz.

kal sağlıcakla

Bugun bi kebap yedim cidden siz eşek falan mı kesiyorsunuz diye soracaktım senin yazından önce. Dikkate alıcam önerilerini ve girne lefkoşa arası gidip geliyorum bir kaç gün boşluğum olsun bu konu altına veya youtube kanalına atarım mağosayı, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Trafikte motosikletlere saygı durumu nasıl?
2 el yada sıfır Canon Eos 6d fiyatları hakkında bilginiz var mı?

Konu sahibi , hafif ilk akşamda ışıklar yeni yakılmışken, girne kalesi kordonu , ve limandaki kafe/bar ışıltılarının fotoları atıver ..

Benimyerime "gül şerbetli süt" içiver , dışarda fazla takılma yarmaz mekanlara gitme , otur derslerine çalış.

dışarıda konuşulan dil daha çok nedir

Ne ediin buraşta , gezdiriin gendini ' dir.

Son düzenleme:
video açılmıyor malesef;

Bu video SME adlı iş ortağı tarafından sağlanan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle ülkenizde engellediği içeriğe sahip.

Mersin İl Temsilcisi
Yakıt fiyatları
Ehliyet alım süreci
Hız sınırı
Orada otoban var mi

Trafikte motosikletlere saygı durumu nasıl?
2 el yada sıfır Canon Eos 6d fiyatları hakkında bilginiz var mı?

Yukarıda saygı konusunda cevap verdim, teknolojik ürünlerde fazla fiyat farkı yok aynı gibi bizim memleketle.

Kutsal soru; motosiklet ve araba fiyatlarinda durum nedir :)

Ben motorumu satıp geldim burda alırım diye keşke satmayıp getirseydim. Türkiyede araba 30 binse burada 22bin ama motora gelince 10 binse 18bine satıyorlar gümrükten fazla alıyorlarmış motorlara.

dışarıda konuşulan dil daha çok nedir

Tabiki türkçe ama yolda şuraya nasıl giderim diye sorsan do you speak english diye cevap alabiliyorsun. 4te 1 yabancı.

toplasan 100 tane araba yoktur :) rahat rahat takılır

Sayıya değil orana bakacaksın, ufacık ülke burası 100 araba bile yollarda çok yer kaplıyor ki tabiki araba olarak sıkıntı yok çeşit çeşit var.

Konu sahibi , hafif ilk akşamda ışıklar yeni yakılmışken, girne kalesi kordonu , ve limandaki kafe/bar ışıltılarının fotoları atıver ..

Benimyerime "gül şerbetli süt" içiver , dışarda fazla takılma yarmaz mekanlara gitme , otur derslerine çalış.

Ne ediin buraşta , gezdiriin gendini ' dir.

Tamamdır bugun yarın atacağım :cat:

video açılmıyor malesef;

Bu video SME adlı iş ortağı tarafından sağlanan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle ülkenizde engellediği içeriğe sahip.

Video açılmyor mu arkadaşlar, instagrama attığımda şarkıdan dolayı telif hakkı diyip kaldırdılar bende oynatılıyor :(

burda üç beş tane var zaten :cherry:

Yakıt fiyatları
Ehliyet alım süreci
Hız sınırı
Orada otoban var mi

Benzin şuan 3.50, ehliyeti bir miktar verip çevirtiyorsun sınav falan yok turistsen 6 ay kullanabiliyorsun, otoban var ve 7/24 otomatik radarlarla izleniyor ve 10km de 3 radar var, geldiğimden beri 2 tane flash patladı yedim mi yemedim mi bir iki haftaya öğreneceğiz anlayacağın ceza sistemi çok sıkı burada.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------

Video müziğin telif hakkından dolayı engellenmiş, Calvin Harris'le büyük problemim var :farao:

Müziğini değiştirip yeniden yükledim moderatör arkadaşlar ilk mesajdaki video ile bunu değiştirebilirler mi rica etsem?

hocam girne de bir harley mağazası varmış fiyatlar nasıl? kiralıyorlarmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar