Arctic Cat Arctic Cat Wildcat 1000i LTD

Kiralama bayi üzerinden değil de gideceğiniz bölgedeki safari için konuşlanmış Rehberlik-tur-kiralama firmaları üzerinden mümkün oluyor.Fakat hem bayilik hemde kiralama işi yapanlarda var.Hangi bölgede tura katılacaksınız bilmiyorum ancak isterseniz bölgeye göre örnek verebilirim.Tavsiyede bulunabilirim.Satın almayı düşünüyorsanızda ArcticCat 550 hem fiyat hemde performans açısından idealdir. Kiralama ücretleri saatlik ve günlük değişiyor.saatlik 150-200 günlük 300-500 olabiliyor.Tabi gruplara özel indirim yapıyorlar.Bu konuda pazarlık yapmayı ihmal etmeyin derim.

2015 yılında türkiye atv yarışlarında 1.liği kaptırmayan model bu :) fiyatı hakkında harbiden bilgi olan yada alan biri var mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iki silindirin arasi cok bos kalmis. Bi turbo sikistiraylardi araya iyiydi...

550 nin Fiyatı 2016 model liste fiyatı olarak 11300 euro olarak yayınlanmış.Ancak bayileri aradığınızda ikramda bulunuyorlar ArcticCat in türkiye sitesinde bayiler listesinden bayilere ulaşılabiliyor.

550 nin Fiyatı 2016 model liste fiyatı olarak 11300 euro olarak yayınlanmış.Ancak bayileri aradığınızda ikramda bulunuyorlar ArcticCat in türkiye sitesinde bayiler listesinden bayilere ulaşılabiliyor.

11.300 Euro da epeyi bi indirim yapılıyor :) aynı zamanda t3 belgesi olarak alındığında birçok vergi düşülüyor diye biliyorum.

11.300 Euro da yapılan indirim dışında t3 olarka alınırsa vergiler düşürülüyor mu yoksa 10.000 Euro falan mı oluyor çok fazla görünüyor fiyatlar 30.000 euro olan var ne oluyor bmw satıyolarda haberimiz mi yok :D

Satış temsilcisi gibi konuştun kardeş :) Şaka yapıyorum diğer sayfalardan da bilirim seni. İkramda bulunuyorlar da şu t3 belgeli olarak mı bu fiyattan satılıyor yoksa normal fiyat mı bu ? Bilgin varmı

Satış temsilcisi gibi konuştun kardeş :) Şaka yapıyorum diğer sayfalardan da bilirim seni. İkramda bulunuyorlar da şu t3 belgeli olarak mı bu fiyattan satılıyor yoksa normal fiyat mı bu ? Bilgin varmı

Fuarda tekrardan tanıtılacak olan modeller belki yenileri de getirtilir fuarda sıkı bir pazarlığa girecem :D bakayım en son ne kadara düşüyorlar :D

tmp

Fuarda tekrardan tanıtılacak olan modeller belki yenileri de getirtilir fuarda sıkı bir pazarlığa girecem :D bakayım en son ne kadara düşüyorlar :D

Fuarda yeni modeller illaki gelir tanıtımı yapılır da en fazla bir modele gelsin kuba atv modellerine ağırlık verilir bence sonuçta kendi üretimleri

Yüksek maliyetli koca makina :) fuarda illaki yeni modeller getirili mesela xt modeli tanıtınabilir.

Kira fiyatları nedir arkadaşlar daha önce kiralayan oldu mu yani kiralama işine girsek para kırar mıyız :)

Kira fiyatları nedir arkadaşlar daha önce kiralayan oldu mu yani kiralama işine girsek para kırar mıyız :)

Bi ara binmiştim :) 10 lira vermiştim 2 km falan sürdüm düz yol git gel :) :) tabi bizimki şehir içindeydi dışarda geziler için fiyatlar nedir bilmem. Bahsettiğim 3 yıl önceydi :)

Bi ara binmiştim :) 10 lira vermiştim 2 km falan sürdüm düz yol git gel :) :) tabi bizimki şehir içindeydi dışarda geziler için fiyatlar nedir bilmem. Bahsettiğim 3 yıl önceydi :)

Yıllar sonra şehirden uzak bi hayat sürmeyi düşünüyorum :) ( zengin olursam tabi :) ) O zaman bi tane alıp keyifle kullanacam çekici taşıyıcı herşeyi yapar bu :)

Yıllar sonra şehirden uzak bi hayat sürmeyi düşünüyorum :) ( zengin olursam tabi :) ) O zaman bi tane alıp keyifle kullanacam çekici taşıyıcı herşeyi yapar bu :)

Alırsan eve net çekte buralara da uğra canlısını göremedik bi türlü :) videolarındakilere millet farklı diyor :S

Yedek parça fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ? Ve parça kalitesi yani bayiye gidip inceleyen hiç mi yok aramızda :)

Yedek parça fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ? Ve parça kalitesi yani bayiye gidip inceleyen hiç mi yok aramızda :)

Yedek parçaları bildiğim kadarı ile çin'den getirtiliyor orjinal amerikadan gelen yedek parçalara t3 belgesi uygulanmadığından dolayı yüksek fiyatlı oluyor. tabi ellerinde var ama fiyat yüksek olduğu için talep edilmiyor :)

Bencede öyle değildir Amerikan markası ama Çin'de üretim yapıyorlar dolayısı ile parçalar zaten Çin'den geliyo yedek parça fiyatlarının uçuk kaçık olduğunu sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar