Direksiyon Sınavından Yine Kaldım

Sizi arkadan bir araç takip ediyor olması gerekir. Ve o araç muhtemelen kursun aracı olmalı.

Her halükarda arkadaki aracı kullananlar sınav komisyonundan olmaz.

Yahu olayın en kolayı arkadan takip eden adama sinyal ver kardeşim diyecektin. Zaten max. 2. vites kuralı var. O hızda aynadan herif hangi yöne sinyal verdi ise o yöne gidecektin.

Bir daha ki sefere artık...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Direksiyon Sınavından kalmak nedir? Siz nasil cikacaksiniz trafige? Kendinize yazik etmeyin, gidin trafige kapali bir alanda kucuk bir motorla bol.bol antreman yapin, bilen birisi yardimci olsun size.

Dizi gibi oldu, sonraki bölümü heyecanla beklesek de bu sefer geçeceğine inanıyorum.

Mersin İl Temsilcisi
İşte bak, bilek kontrolü..
Uygun hız ve gaz ve debriyaj kontrolünü olsaydı, ne gazi lüzumsuz acar, ne fren sıkardiniz. Hatta debriyajla ve motor freniyle gayet stabil gidebilirsin. Biraz daha kendin çalış.
Ben sana inanıyorum, yalnızca, her şeyin bir vakti var ;)
Başarılar..

ben de geçen hafta girdim. heyecan yapıcam diye çok endişe etmiştim, attım 2 tane dideral sabah, heyecandan eser yok :) öğretmen adımı söyledi vakit geldiğinde, geçtim Pulsar N150'nin başına, yalandan bi kaç soru sordu, sadece yağ göstergesini bilemedim, onu da kendi düzeltti. Ama heyecanımın olmamasının bir sebebi de öğretmenin çok naif ve güleryüzlü olmasıydı. Biz telefon ile iletişime geçtik trafikteyken, kulaklıkla. Hiç bir sıkıntı olmadı, yaklaşık yarım saat trafikte geçirdik, bi ara 50yi gördü ibre, yavaşla dedi. Sadece okulun kapısından girerken motoru stop ettirdim, onun da sebebi ; girmeden önce özellikle uyardı dikkatli gir arabalar bir anda çıkabiliyor okuldan diye. 2'yle girdim, hafif de yüksek tümseklik vardı, motor stop etti heyecan yaptım. Motor kendini boşa attı, çalıştırıp gitmek istedim ama boşta olduğunu sonradan farkettim motor epey bağırdı, tabii bu arada tüm okulun içindekiler bana bakıyor :) ardından 1e takıp biraz fazla gazla girdim okulun içine. Hocam dedim iyi miydik ? Sonucu akşama kalsın heyecan olsun biraz sana dedi gülerek. Ve ben de anladım tabi geçtiğimi.

Yani hocam sana güzergahı söylememeleri tamamen bir skandal. Bunu kesinlikle ciddi bir şekilde itiraz konusu yapmalıydın. Burada kursun da büyük hatası var. Ve heyecan da yapıyorsan sana şiddetle diderali öneririrm, çok kısa sürede insanın tüm heyecanını alıyor..

Bir dahaki partide umarım hak kazanırsın ehliyetini almaya...

doktor kontrolu olmadan ilaç almanı ve bunu da internet ortamında doktor kontrolu olmadan başkasına tavsiye etmeni yanlış buluyorum. eğer bir rahatsızlığımız var ise her mahallede aile sağlığı şubeleri var iki dakikanı ayır muayeneni ol ve doktor kontrolunde bilinçli ilaç kullan

doktor kontrolu olmadan ilaç almanı ve bunu da internet ortamında doktor kontrolu olmadan başkasına tavsiye etmeni yanlış buluyorum. eğer bir rahatsızlığımız var ise her mahallede aile sağlığı şubeleri var iki dakikanı ayır muayeneni ol ve doktor kontrolunde bilinçli ilaç kullan

evet haklısın aslında ben de sonradan fark ettim ama bu ilaç hem yeşil reçeteli değil, hem de çok ağır bir ilaç değil. Sanırım bu rahatlık oldu yazarken ama yine de yanlış tabi, düzeltelim hemen

Edit : doktor kontrolü dışında kesinlikle kullanmayın bu ilacı, bana iyi gelen ilaç, size zararlı gelebilir..

Direksiyon sinavinda guzergahi bende bilmiyodum hocaya sordum nasil olucak ben yolu bilmiyorum dedim oda ''biz arabayla seni takip edicez sinyal verince aynalardan kontrol et o yone gidersin hizinida bize gore ayarla'' dedi ve oyle de oldu beni takip ettiler sapaga gelmeden sinyal verdiler bende ona gore hareket ettim sinavi oyle gectim..

saol abi 17 ye bastık :) abi dedigim gibi hoca dedi sinyallerden takip ette o heyecandan bide dedim ondekini takip edim oda kaldı hatta onu benden önce indirdiler benden

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------

bide bu diğer direksiyon sinavi ne zaman olur bilen varmi veya nerde yazar

Okuldayken bir keresinde test şeklinde sınav olmuştu. O dersim berbattı ve aynen önümdeki arkadaştan kopyalamıştım. Arkadaş kaldı. Ben de tabii ki 😁
Senin sınav bunu hatırlattı bana

Direksiyon sinavinda guzergahi bende bilmiyodum hocaya sordum nasil olucak ben yolu bilmiyorum dedim oda ''biz arabayla seni takip edicez sinyal verince aynalardan kontrol et o yone gidersin hizinida bize gore ayarla'' dedi ve oyle de oldu beni takip ettiler sapaga gelmeden sinyal verdiler bende ona gore hareket ettim sinavi oyle gectim..

Aynen ben de bu şekilde geçtim. Ehliyet sınavında 12 yıllık kullanıcıydım. O kadar rahat gittim ki bittiğinde kurstaki hoca tamam işareti yaptı ama gözetmenin birisi "bir de yokuşta kalkış denesek baksak kaydırıyor mu?" dedi. Ben de hocam siz motosiklet kullanıyor musunuz? dedim. " Hayır" dedi. "Hocam yokuşta kalkış motorda kolay fren ayakta, gaz elde" dedim. Gösterdim. "Haa o zaman tamam" dedi. Hiç unutmuyorum sonra konuştuk adamlar devlet okulunda öğretmenmiş, görevlendirilmişler falan. Cahillik ne güzel ya:) hiç rahatsız olmuyorsun, her şeyi biliyorsun ki sorun yok.

Herşeye rağmen ülkemi seviyorum. Canım Türkiyem......

Arkadaşlar, bu ilaç meselesi önemli. Ben bu konuya şu açıdan yaklasicam bazı ilaçlar özellikle sakinlestirici uyuşturucu özelliği olanlar ,bunlar alındıktan sonra kesinlikle araç vs kullanılmamali , dikkat dağınıklıgi, uyku vs vs gibi motosiklet kullanırken olmaması gereken ve sizi kazaya sevk edebilecek yan etkiler yapan ilaçlar sakın sakın. Lütfen dikkat edelim.

Geçmiş olsun.Parkurda kolay kolay kimseyi bırakılmıyor denmişti bana bide bu telsiz olayının mecburi olduğunu biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar