Avrasya Tüneli 20 Aralık'ta Açılıyor. Tünelden Motosiklet Geçişi Yasak

bulunduğum şehir itibariyle benim o tünelden geçme şansım yok zaten,ama motosikletin geçişine izin verseler bu seferde çok para istiyorlar diyecekler,yerin üstü iyidir !sağlık açısından.

Millet memnun. Memnun olmayacakları tek şey ücretin niye dinar değil de dolar üstünden belirlendiğidir.

Tünel giriş ve çıkışlarında oluşacak türbülansların hafif araçları olumsuz etkilemesinden dolayı motosikletlere yasak. Dünyadaki diğer örneklerinde de bu şekilde uygulamalar varmış. Mutlaka bir takım riskler gördüklerinden yasaklamışlardır. Sadece kıllık olsun diye yaptıklarını zannetmiyorum şahsen.

Olum burası Türkiye hangi yasağa uyuluyo ki buna uyulsun
Hadi onu geçtim ulen ciddiyim ne bu dolar olayı kendi ülkemde kendi para birimi mi kullanmıyorum sebebi ne lan
Köprüyü dolarla yaptık sizi dolarla sevicez demek istiyorlar garanti

Şimdi Kenan Sofuoğlu tünel açılışında Kawasaki H2'si ile hız denemesi yapmayacak mı yani :) Yapacaksa da diğer motorcuların suçu ne.

F54

En derin bölge 104 mt yani havalandir sıkıntısı kazaya sebeb olabilir
Nefes darligi astim gibi hastaligi olanlar girmesin

Bana havalandırma pek mantıklı gelmiyor.
Türbülans derseniz de aynı tehlike köprülerde de var. Garipmiş ilk defa duydum ve üzüldüm.

En derin bölge 104 mt yani havalandir sıkıntısı kazaya sebeb olabilir
Nefes darligi astim gibi hastaligi olanlar girmesin
İsrail'de deniz seviyesinin 350-400 metre altında su basmamış topraklar var orada insanlar yaşayabiliyosa tünelde de sorun olmamalı. Al Mazraa yerleşim yeri -370 metrede.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçiş niye dolarla?

Vatandaş için. Yakında dolar yine 1TL civarına inecek, o zaman tünel geçişi ucuzlayacak.

İnandırıcı gelmedi mi? Şöyle versek:

Çünkü TL'nin akıbetini en iyi onlar biliyor. Televizyonda gazetelerde boyuna "ekonomimiz güçlü" açıklamaları dinliyoruz, ama nedense o açıklamaları yapanlar dolarla iş yapıyorlar.

Beğendiğinize inanın. Nasılsa öyle olacak zaten :)

DKN

geçerken esasında göremediğiniz.. :mrgreen:

BTRDRomCEAAFri3.jpg

Oncelikle motosikletlilerin yasaklanmasi motorcularin sagligi icin. Havalandirma yetersizdir buyuk bi ihtimal. Ayrica ss motor kullanicilarinin tunel fantazisi yuzunden bir miktar iyi olmus bence

Karbonmonokst tehlikesi yüzünden motorları almıyorlar büyük bir ihtimal yalnız bir arkadaş güzel demiş o zaman üstü açık arabaları da almamaları lazım

Vatandaş hala "niye dolarla" diye soruyor. 'Geçiş niye parayla, zaten aldığımız nefesten bile eşek yüküyle vergi alıyorsunuz' diyeceğine.
Dolar değil TL alsalar soun yok yani ?!

Ekonomi kötü, TL'nin itibarı kalmadı, paran kendi ülkende bile değer görmüyor olay bu işte.

Türbülans falan yüzündende olabilir ama bence istenmemesinin bir sebebide Motorların egzozları :) adam tünele bir girecek çıkana kadar içeride ses yüzünden kıyamet kopsr düşünsenize 2-3 tane güçlü motor içeride bağırtıyorlar bide motorları aman Allahım bizim için Cennet, Onlar için Cehennem gibi olur

Tünelin planlanan hali motosiklete uygun olmayabilir ama neden motosikletin de geçebileceği gibi planlanmıyor? Bir seçmen olarak menfaatinizi kollamanızı tavsiye ederim.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Sıkıntı yok. Biz kullanmayacağımız köprülerin parasınıda kar etmiyor diye paşa paşa ödüyoruz zaten. Bunuda öderiz. Çünkü k*riz olmak bunu gerektirir.

Yap (X firma tarafından yapıldı)
İşlet (X firma işletecek biz değil haliyle rakamlar ve birimler onlara kalmış $-€-TL)
Devret (Baba biz bu işin kaymağını yedik posası sizde kalsın)

Scorpion P6, Polaris Slingshot ve benzeri 3 tekerlekli araçlarda mı dahilmiş? :) :) :)

Yanlış bir uygulama ve ücretin TL ile ödenmesi gerekir, dolar ile değil..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar