- Konu Yazar
iyi akşamlar arkadaşlar, peder bey ile ortak bir cbf'imiz vardı bana sormadan satmış. tabii buna çok bozuldum geçen aradığımda da sana bi sürprizim var dedi. neyse ben şehirde yemek üzerine kuryelik yapıyorum Motoran Dante 100 marka model bir motorun var tam bir çile. bi kaç zamandır bu motoru satıp üzerine biraz bekleyip Bajaj Discover 125 St almayı düşünüyordum çünkü sağlam ve tam bir yakıt cimrisi. Bugün Bajaj bayiine gittim ve Discover'ın 150lilik modelini de çok beğendim. Ardından destek için babamı aradım ve kredi çekmeye falan gerek yok sana sürpriz demiştim ya Ybr 125 alalım sana dedi.
şimdi kararsızlık içindeyim şayet Ybr alırsam motoran'ı satmam onunla çalışmaya devam ederim. Ama bi yandan da Discover alıp motoran'ı satasım var. sizce Ybr alıp bir çalışma motoru bir ana moturu mu kullanayım yoksa motoranı satıp Discover mı alayım, peki Discover alırsam paket işi için 125ligi mı tercih etmeliyim yoksa 150 mı ? 125lerin yakıt konusunda kullandığını biliyorum 25cc farkla büyük akşam yakıt çok fark eder mi ?
vereceğiniz fikirler için çok teşekkürler çok sağolun şimdiden. kazasız belasız
şimdi kararsızlık içindeyim şayet Ybr alırsam motoran'ı satmam onunla çalışmaya devam ederim. Ama bi yandan da Discover alıp motoran'ı satasım var. sizce Ybr alıp bir çalışma motoru bir ana moturu mu kullanayım yoksa motoranı satıp Discover mı alayım, peki Discover alırsam paket işi için 125ligi mı tercih etmeliyim yoksa 150 mı ? 125lerin yakıt konusunda kullandığını biliyorum 25cc farkla büyük akşam yakıt çok fark eder mi ?
vereceğiniz fikirler için çok teşekkürler çok sağolun şimdiden. kazasız belasız