YINE SIGORTAA !!

hayırlı geceler arkadaslar cbf 150 makıne aldım yani kısmetse cuma alıyorum 2.el motorun eskı sahını 26 yasında sıgorta 1500 cıkmıs ben 20 yasındayım a2 ve b ehlıyetım var kazam yok a2 yeni byide gecen sene almıstım istanbulda oturuyorum uzerıme alsam sıgortası ne kadar cıkar bılgısı olan arkadaslar benı bılgılendırebılır mı tekerınız duz bassın .

yaş 24, Antalya ilk motor, A2/B ehliyet ilk araç tescili Anadolu sigortadan 640 çıktı. Ziraatte 660, pttde sisteme bile giremediler söverek çıktım. Sonuçlar bu motor 125 cc Rks marka

Bilgi bulunamadı. Sigorta şirketinizden ve/veya acentenizden bilgi alabilirsiniz. (KOD: 5001)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:10 ----------

antalya faktörü etkılıyor sanırsam bide benım motor pıyasada cok fazla var oda etkılıyor olabılır .

Bilgi bulunamadı. Sigorta şirketinizden ve/veya acentenizden bilgi alabilirsiniz. (KOD: 5001)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:10 ----------

antalya faktörü etkılıyor sanırsam bide benım motor pıyasada cok fazla var oda etkılıyor olabılır .

Motor/araç üstüne ait olmadan sigorta teklifi alamazsın. Önce motoru alıp sonra sigorta teklifi alabiliyorsun. Bende aracı 2 aydır sigortasiz çıkardım 2 kere arkadan vurdular 1 kere de üstüme mercedes çıkıyordu çarpmamak için kaldırıma çıktım jant yamuldu son olarak dunde ondeki kamyonun tekerlegi tas firlatti ön cam boydan boya catladi lanet gelsin dedim gittim bugün 1300e ziraatten yaptırdım. 6bine kadar sigorta çıktı en uygunu yine ziraatti.

Sigortasiz gezmek uğursuzluk getirdi bana heralde bu bir işaret dedim yaptırdım:)

Ben tokattayım yaş 22 ilk motorum. Bana 390 çıktı ziraatte anadolu sigorta da 460 çıkardı.

Şaka gibi fiyatlar var, araç kullanmak zorlaşıyor, yakında elektrikliye geçecez bu gidişle.
Adamlar anlaşarak fiyat yükseltiyor, kimse bir yaptırım uygulamıyor, nasıl bir sisteme sahibiz arkadaş, Rekabet kurumu soruşturma açıyor, adamlarda tık yok. Fiyatlar hala Tavan :(

Bende yazın başında yaptırdım sigota ilk motormdu ama annemin üstüne yaptırdım motoru plakada 39 du 300 lira çıktı 2014 ybr ( anneminde daha önce aracı yok ama yaş indirimi var sanırım) tavsiyem babanızın falan üstüne yapın ruhsatı

Motor/araç üstüne ait olmadan sigorta teklifi alamazsın. Önce motoru alıp sonra sigorta teklifi alabiliyorsun. Bende aracı 2 aydır sigortasiz çıkardım 2 kere arkadan vurdular 1 kere de üstüme mercedes çıkıyordu çarpmamak için kaldırıma çıktım jant yamuldu son olarak dunde ondeki kamyonun tekerlegi tas firlatti ön cam boydan boya catladi lanet gelsin dedim gittim bugün 1300e ziraatten yaptırdım. 6bine kadar sigorta çıktı en uygunu yine ziraatti.

Sigortasiz gezmek uğursuzluk getirdi bana heralde bu bir işaret dedim yaptırdım:)

hafız sen naptın 2 ayda böyle ya ?? aman dikkat et kendine başına gelmeyen kalmamış bu kadar kısa sürede

hafız sen naptın 2 ayda böyle ya ?? aman dikkat et kendine başına gelmeyen kalmamış bu kadar kısa sürede

Hocam çokta dikkatli kullanırım ve hiçbirinde benim %1 bile suçum yok. Işıklarda bekliyorum servis gelip arkadan yapıştırıyor. Yine ışıklarda beklerken yeşil yandı tam kalktım yine servis geldi vurdu arkadan.

O mercedes kavşaktan döndü normalde döndün mü soldan devam etmen lazım bu sağ seride girdi orda da ben varım görmedi beni korna morna çaldım geç fark etti bende kaldırıma çıkmak zorunda kaldım.

Kamyonun fırlattığı taştan hiç bahsetmiyorum bile nasıl bir uğursuzluk varsa artık bende :)

Merhaba arkadaşlar. '0' km Honda CBR 250R aldım. Kardeşim küçük bir şehirde ve üzerime 2 araç olduğu için onun üzerine aldım motosikleti. Bu gün sigorta şirketlerine danıştım, plaka belli ikamet belli. İlk başta 3500 TL lik bir teklif geldi sigortacıya dalıyordum. Sonra Anadolu Sigorta 440 TL çıkardı. Şimdi birkaç yere daha danışacağım. Ama sinirlerimi altüst ettiler.

Usta 440 TL çıkarttılarsa hemen yap bence. Ben motoru aldığımda 990 TL'ye yaptırdım en ucuz oydu. Yaş 20 idi aldığımda 440 iyi fiyat bence :)

Bugün motoru satın aldım. Korkarak sigortaya gittim fakat bana 290 lira sigorta çıktı. Hemen yaptırdım.

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Bugün motoru satın aldım. Korkarak sigortaya gittim fakat bana 290 lira sigorta çıktı. Hemen yaptırdım.

Nerede oturuyorsunuz ve hangi sigortadan yaptırdınız?

Ufak bir miktar param var motosiklet alacağım, sigorta parası yüzünden alamıyorum :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar