Sıfır Bir Adana Dizisi

Dizinin sıkı bir takipçisiyim. Gerçekten konu olsun oyuncular olsun heyecanla izliyorum. Bir de sokağı yansıttığı için daha çok çekici geliyor. Şimdiki diziler hep zengin oğlanların fakir kızlarla olan aşklarından , zengin hayatlara özendirmekten , ensest ilişkilerden başka bir şey oynatmadığından bu tarz yapımları daha izlenesi görüyorum.

Hayırlı forumlar. ::repci::

Moderatör tarafında düzenlendi:
Damda bir elimde çerez bir elimde boğma oturup çekimlerini izliyorum. Adananın en belalı mahallelerinden birinde çekiliyor ve figüranların çoğu gerçek mahalleli silahların çoğuda gerçek.

Bende ilk sezonu araliksiz izledim. Bi internet dizisine gore efektleri, oyunculuklari fena degil. Basarilarinin devamini dilerim oyuncu arkadaslara :)

Super Moderator
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:   Konuyu maksadı dışına çıkartmak, ikili diyaloglar ile tartışma ortamı yaratmak forum kuralları dışıdır, devamı halinde konu kapatılacaktır. Konu dışı mesajlar silinmiştir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Obs

Dizi cok ama cok kotu. Sacma sapan konusmalar,kan davalari vs. Genclere izletilmemeli.

dizi blu tv'ye geçmiş. yani artık youtube'da yayınlanmayacak. artık iyi mi oldu kötü mu oldu bilmiyorum. bir yandan maddi konuda rahatlayacaklardır ama çok ciddi bir izleyici kitlesi kaybedecekleri de kesin.
kaynak

Yeni bölüm çekiliyor mu ki yahu?
Doğan grubundan baskı görmeyeceklerse gereksiz sansür falan olmayacaksa blutv'de olması güzel bişey.
Netflix'ten teklif gelmişti de tarafsız bağımsız kalmak için kabul edilmedi haberleri de vardı bu arada, ona tezat olmuş oldu bu hareket. =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar