Yok, "Dokunuyorsa bana dokunuyor. Sana ne oluyor?" diyenler de var.
tabiri caizse;
https://galeri2.uludagsozluk.com/322/am-benim-dilletirim-ba%C4%9F-benim-belletirim_416251.jpg
Yok, "Dokunuyorsa bana dokunuyor. Sana ne oluyor?" diyenler de var.
bence gayet iyi yani hatta çok çok aşırı güzel yani şimdi ucuz olsa millet benzini boşa harcardı kendini yakacak falan olurdu şimdi böyle adamın kendini yakabilmesi için 10 ltlik bidonda benzin alsa cebinde parası olmadığı için yakamayacak kendini dolayısıyla intihar etmeyecek dolayısıyla günaha girmemiş olacak dolayısıyla öbür tarafta yanmayacak
böyle bizi düşünen güzel mi güzel bir devletimiz var yoksa ne olacaktık yani benzini bol bulup sapıtacak kişiler olurduk
sonra demeyin dövlet bize bahmıyı diye:santa:
Sadece İstanbul'a özel 10tl olmasını isterim hemde çok isterim.Trafikte 100aracın 80i sadece şöförden ibaret,kmlerce araç kuyruğunda elde telefon 3km yolu 1saatte gitmeler ve hergün aynı trafiğe bile bile giren o kadar insan,toplu taşımaya binmeyecek kadar ağır abi olup hergün trafik yaratan denyolar vs vs. İstanbul için bana göre 4.81tl ucuz..
benzin 10 tl olsun istanbulda trafik rahatlasın diyen arkadaşları görüyorum, ve bir kez daha ülkem için adalet kavramı için umudumu yitiriyorum.. Bir şeyleri düzeltmek için ulaşılmaz kılmak doğru bir çözüm değildir, önemli olan bilinçli ve örgütlü bir toplum olabilmektir. toplu taşıma sisteminin iyi işlediği ülkelere bakın ne olur, hangisinde benzin bizimkisi kadar pahalı? Hindistan hariç toplu taşımanın yoğun kullanıldığı bütün ülkelerde bu bilinçlendirme ile sağlanır...
Yakarak değil acından ölsün diyorsunnn![]()
Eskiden arabasında tek başına yolculuk yapan adama kızardım. Toplu taşımayı kullansa hem trafiğe hem kendine hemde memleketine faydası olur derdim. Yok arkadaş, İstanbul da kullanacak toplu taşıma yok. En çok ulaşımı iş yerinizden evinize, evinizden iş yerinize giderken kullanıyorsunuz. Sabahları ve akşamları kim toplu taşımada insan gibi gidebildiğini iddia edebilir. O yüzden adam 3 kuruş fazla olsun, trafik olsun ama en azından rahat şekilde gider gelirimin derdinde. Şu anda işimle evim arası yakın ve trafiğin tersine gidip geliyorum. İnanın bırakın arabayı motoru bile çıkarmıyorum çoğu zaman. Biniyorum otobüse. Yani meraklanmayın toplu taşıma gerçekten iyi seviyelere gelirse büyük çoğunluk arabasını çıkarmaz. Bu iş benzine ve araçlara zamla da çözülmez. Sen ne kadar zam yaparsan yap, o araçlar alınır ve trafiğe çıkılır.