RC390 çok güzel, ABS,yol bilgisayarı, süspanyion sistemi,kaydırmalı debriyaj vs ile rakipsiz fakat benim grenaja alerjim var.. Konu KTM olunca doğrudan Spormoto ile ilişkiniz oluyor ve genel olarak Spormotodan kullanıcılar memnun değil.
Şunu da söylemeden geçmiyorum, Duke 390 ın debriyaj balata seti vs gibi yedek parçaları SYM Wolf 250 den daha ucuzdu (ben geçen yıl baktığımda). Gerçekten ilginçtir, mesela bir parça lazım oldu 390 için ve ben en az 400tl dir dedim ama 71 tl çıktı, üstelik spormoto da =) orjinal kutusunda kapıma kadar geldi faturalı vs ama parça üzerine boya hatası vardı.. Kargoyu alır almaz spormotoyu aradım ama kabul etmedi =) üstelik eski parça motorun üzerinde idi ve yeni gelen sıfır parçanın üretimden dolayı hatalı olduğunu 15 yaşında çocuğa gösterseniz anlardı ama kabul etmedi..
Duke serisinde şöyle bir güzellikte var, çok fazla sattı hem TR de hem yurt dışında, bu yüzden parçası bol ve nispeten ucuz. Yurt dışı sitelerde envayi çeşit yedek parça,sarf malzemesi,aksesuar(power parts) bulmak mümkün. Duke 125,duke200, duke250, duke390 ın bir çok parçası birbirine uyuyor hatta bajajların bile çoğu parçaları uyumlu.. Bu yüzden naked düşünürsen duke öneririm.. Yanlış anlama, bugun yamaha YZF R25 in parça fiyatları için de isyanda insanlar, yada kawasaki ninja300 parça fiyatları deyince çoğu kişinin rengi değişiyor.