KTM RC 8 1190 2008 Alınırmı?

ne gibi destek teknelojisi?

ABS, Çekiş kontrol, Quickshifter gibi özellikler mevcut değil. Makina ciddi anlamda torklu tecrübesiz adamı yok eder o motor. Üstelik 2011 sonrasında gelen gaz kolu ve motor karakteri şikayetleri üzerine motor daha pürüzsüz hale getirildi. Kısacası pek yol motoru değildir kendisi...

herşeyi bir kenara bırak
arkadaşım sen bu motoru kullana bilecekmisin.o kadar tecrüben varmı?
bu motor hiç 200 ns e benzemez.yavaş yavaş öğrenirim diyorsan hiç girme derim.

ilan başlığına gel. "makinanın kralı hastasına" akıllanmazsınız siz yaa.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ABS yoksa almayin zaten.

Bir de eski modellerin enjeksiyonu cok dengesizmis, ozellikle dusuk hizlarda. Yeni nesil ride-by-wire teknolojisi kullaniyor ve motor 600cc cruiser yumusakliginda gazi acmayinca. Acinca da SS gibi.

KTM RC8 kesinlikle Ducati'den iyi dayaniklilik konusunda. BMW ile karsilastiramayacagim. Ama Japonlar kadar da iyi degildir.

Daha gecen ay 1700km de 2010 model 6 yillik ninja250r aldım. Eğer km'nin orjinal oldugunu bir sekilde ispat edebilirse alinabilir. Sahsen ben en az 3 tane resmi faturalı kaydı görerek ve motosikletin kondisyonuna bakarak buna ikna oldum.

Olur da maddi yönden sıkışırım diyorsan, motosiklet sevdamdan vazgeçer satma kararı alırım diyorsan uzak dur. Birde şunu söyeyeyim, olur da yan yatarsan vs, naked olarak kullanmaya devam etmek zorunda kalabilirsin. Yada bir arıza yaparsa muhtemelen basit bir parça için aylarca bekleyebilirsin.. tabi o arızayı bulacak usta bulabilirsen..

Olur da maddi yönden sıkışırım diyorsan, motosiklet sevdamdan vazgeçer satma kararı alırım diyorsan uzak dur. Birde şunu söyeyeyim, olur da yan yatarsan vs, naked olarak kullanmaya devam etmek zorunda kalabilirsin. Yada bir arıza yaparsa muhtemelen basit bir parça için aylarca bekleyebilirsin.. tabi o arızayı bulacak usta bulabilirsen..

sanırım vazgeçtim almaktan. ktm rc 390 lara bakacağım. Onalrda var mı böyle parça sıkıntısı?

sanırım vazgeçtim almaktan. ktm rc 390 lara bakacağım. Onalrda var mı böyle parça sıkıntısı?

RC390 çok güzel, ABS,yol bilgisayarı, süspanyion sistemi,kaydırmalı debriyaj vs ile rakipsiz fakat benim grenaja alerjim var.. Konu KTM olunca doğrudan Spormoto ile ilişkiniz oluyor ve genel olarak Spormotodan kullanıcılar memnun değil.

Şunu da söylemeden geçmiyorum, Duke 390 ın debriyaj balata seti vs gibi yedek parçaları SYM Wolf 250 den daha ucuzdu (ben geçen yıl baktığımda). Gerçekten ilginçtir, mesela bir parça lazım oldu 390 için ve ben en az 400tl dir dedim ama 71 tl çıktı, üstelik spormoto da =) orjinal kutusunda kapıma kadar geldi faturalı vs ama parça üzerine boya hatası vardı.. Kargoyu alır almaz spormotoyu aradım ama kabul etmedi =) üstelik eski parça motorun üzerinde idi ve yeni gelen sıfır parçanın üretimden dolayı hatalı olduğunu 15 yaşında çocuğa gösterseniz anlardı ama kabul etmedi..

Duke serisinde şöyle bir güzellikte var, çok fazla sattı hem TR de hem yurt dışında, bu yüzden parçası bol ve nispeten ucuz. Yurt dışı sitelerde envayi çeşit yedek parça,sarf malzemesi,aksesuar(power parts) bulmak mümkün. Duke 125,duke200, duke250, duke390 ın bir çok parçası birbirine uyuyor hatta bajajların bile çoğu parçaları uyumlu.. Bu yüzden naked düşünürsen duke öneririm.. Yanlış anlama, bugun yamaha YZF R25 in parça fiyatları için de isyanda insanlar, yada kawasaki ninja300 parça fiyatları deyince çoğu kişinin rengi değişiyor.

Son düzenleme:
RC390 çok güzel, ABS,yol bilgisayarı, süspanyion sistemi,kaydırmalı debriyaj vs ile rakipsiz fakat benim grenaja alerjim var.. Konu KTM olunca doğrudan Spormoto ile ilişkiniz oluyor ve genel olarak Spormotodan kullanıcılar memnun değil.

Şunu da söylemeden geçmiyorum, Duke 390 ın debriyaj balata seti vs gibi yedek parçaları SYM Wolf 250 den daha ucuzdu (ben geçen yıl baktığımda). Gerçekten ilginçtir, mesela bir parça lazım oldu 390 için ve ben en az 400tl dir dedim ama 71 tl çıktı, üstelik spormoto da =) orjinal kutusunda kapıma kadar geldi faturalı vs ama parça üzerine boya hatası vardı.. Kargoyu alır almaz spormotoyu aradım ama kabul etmedi =) üstelik eski parça motorun üzerinde idi ve yeni gelen sıfır parçanın üretimden dolayı hatalı olduğunu 15 yaşında çocuğa gösterseniz anlardı ama kabul etmedi..

Duke serisinde şöyle bir güzellikte var, çok fazla sattı hem TR de hem yurt dışında, bu yüzden parçası bol ve nispeten ucuz. Yurt dışı sitelerde envayi çeşit yedek parça,sarf malzemesi,aksesuar(power parts) bulmak mümkün. Duke 125,duke200, duke250, duke390 ın bir çok parçası birbirine uyuyor hatta bajajların bile çoğu parçaları uyumlu.. Bu yüzden naked düşünürsen duke öneririm.. Yanlış anlama, bugun yamaha YZF R25 in parça fiyatları için de isyanda insanlar, yada kawasaki ninja300 parça fiyatları deyince çoğu kişinin rengi değişiyor.

valla naked düşünmüyorum racing ve spor oturuşlu bişeyler bekliyorum. Ben en iyisi 2017 2018 i bekleyip yeni çıkacak modelleri kovalayım. 4 silindirli zx 25 r gibi

bu motoru alıcan, salonun başköşesine bi stand yaptırıp oraya yerleştiricen, sonra da kanepeye kurulup karşısında kahve keyfi yapıcan, öyle bi motor bu.

26 temmuzda bak bu konuyu açmışsın dostum

acelen ne acaba, hayır bahsettiğin motosiklet çok güçlü bilmiyorum farkındamısın temmuzdan bu yana böyle geliştirdinmi kendini?

çamur atmıyorum yanlıs anlama, fazla yüksekten ucuyorsun.

Eğitimlerimi filan aldım da direkt alıp hop üzerine binip süreceğim motor değil.Fakat elimde şu an para varken alıp kenera koymak istediğim için bakıyorum.Yoksa bana fazla zaten bu motor.

Obs

Ne satması hocam ya? 1000 lik bu makıne! Adam alıp kullanacak ama pulsar 200 rs ve bu:( BI cıft sılındır naked alsan ?

valla naked düşünmüyorum racing ve spor oturuşlu bişeyler bekliyorum. Ben en iyisi 2017 2018 i bekleyip yeni çıkacak modelleri kovalayım. 4 silindirli zx 25 r gibi

Aslında piyasada en ideal fiyat/performans modeli Honda CBR500R var. Tam ara geçiş modeli. 2. ellerini bilmiyorum ama sıfırı 26 bin civarı bir şeydi. İstersen biraz da onu incele. Teknik detaylarına girmeyeceğim ama görüntü olarak gayet güzel spor bir motosiklet.

Ben bu motoru almazdim. Almak icin bir suru sey lazim. Ama en onemlisi tecrube lazim.
Bu motoru alabilecegini dusunmuyorum. Maddiyat yetse bile guven, ozveri ve tecrube eksigin var. Saka bir yana bence hazzilhar abimiz dogru soyluyor. 500r mantikli duruyor.

Hiç kullanmadığı motorlr hakkında fütursuzca sallayan " Shamy " yine kendisinden beklenen cevabı vermiş :)

Bir tane KTM kullancısı konuya yorum yazmamış, bu modeli kullanan özellikle..

Ondan sonra şikayet edip duruyorsunuz vay efendim neden bilmem ne markası bilmem ne modelini getirmiyor diye !!!

Kalıbınızdan çıkıp farklı hiçbişeye yakın olamıyorsunuz ki.
Varsa yoksa 3-5 model içinde dönüp duralım sizin kafanıza göre.
SS binecek adam gitsin CBR 1000rr alsın sadece. Servisi fazla satarken zarar etmez bir de Ducatinin SS leri pancar motoru gibi ses çıkarıyor diye!!
Scooter isteyen PCX alsın. Çünkü her köşebaşında var. aman gidip Piaggio almayın satamazsın elinde kalır.
Orta sıklet makine isteyen MT-7'den başka bişeye bakarsa dayaklıktır zaten.
Chopper alacak olan da Yamaha Bolt alsın. fiyatı en uygun olup en hızlı giden de o. Harley alan da züppe olsun.

Ben Honda Türkiye Motosilet CEO'su olsam cbf150, spacy bir de 600rr 1000rr getirir keyfime bakarım. Orjinal bişey getirsen zaten talep yok. getirdiklerim de seve seve satılacak bana ne der otururum bu müşteri profilinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar