Ben eşimle yola çıktığımda da ilk başlarda aynı o çobanın kafadaydım. O sol şeritten yavaş ilerlerken arkadan araba gelirse onu sıkıştırmasın diye ben de eşimin arkasında şeridin ortasında konumlanır, arkadaki arabanın yolunu keser, güya eşimi korurdum. Öyle olunca bana kızan arabalı beni en olmadık yerde geçmeye kalkar bu sefer eşimin dibine tehlikeli biçimde girerdi. Uğur Ertekin'den aldığımız ilk eğitimde eşimle ben vardık sadece. Eşim gözlem alırken ben arkalarındaydım. İlk birfingde ilk düzeltilen hata benim bu hatam oldu. Normalde gözlem alan kişinin sürüşü konuşulur ama bu o kadar önemli bir hataydı ki önce bunun düzeltilmesi gerekiyordu. Sen kendi sürüşünü yap, başkasını korumak gibi bir olay yok. Güvenli de değil zaten.
Passatlının yerinde olsam aynı görüntülerle itiraz ederim. Yol güvenliğinden anlayan bir eksper bakarsa bu kararı veren eksperin eksperliğini de elinden almak gerektiği ortaya çıkar. Veya işin içinde daha ciddi başka bir bit yeniği var.
Tren gibi konvoy yap, sanki yol babanın malıymış ve motorlar birbirine bağlıymış gibi yapışık hareket et, arkadan seni sollamaya çalışan arabalara engel olacak şekilde saçma sapan yerlerde saçma sapan yerlere girecek bir görevli koy, takip mesafesini o kadar yakın tut ki şeridinde durmuş arabayı göreme, sonra da Passatlı % 100 suçlu bulunsun. O noktada motorlar yerine aynı şekilde bir traktör gidiyor olsaydı onu geçmeyecek insan yoktur. Geçmeyen de güvenli bir şey yapmıyordur zaten.
Hadi diyelim ki sollama yapmak suç oldu (ki orada kazaya sebep olan suç bu değil) aynı yerde, aynı sollamayı arkadan gelip ortalığı karıştıran motorcu yapıyor. Üstelik zerre kadar güvenlik balonu bırakmadan. Ona niye ceza verilmiyor?
Passatlıya kimse karışmasa zaten herif sollamasını yapmış devam ediyor. Motorcuları üçer beşer sollayacak gidecek adam. Motorcu iken arabaların oluşturduğu bir konvoyu sollamıyor muyuz? Üçer beşer ilerleye ilerleye devam ediyoruz. Ama yok, biz birbirimize görünmez bir zincirle bağlıyız ve gezmeye çıktık, bütün dünya bize selam durup bizim geçmemizi bekleyecek. Paşa çocuğuyuz biz çünkü.
Alaylı, eski motorcularda da çok vardır bu çobanlık olayı. En arkaya geçer oradan diğer yol kullanıcılarına eziyet ede ede, kavga ede ede öndekileri koruduğunu, bir güvenlik görevi ifa ettiğini zanneder. Bunu da biz eskiden böyle sürerdik diye ballandıra ballandıra anlatır. Trafikte sen kendi hareketlerini kontrol edebilirsin ve etmelisin. Birlikte sürdüğün sürdüğün insanların veya diğer yol kullanıcılarının hareketlerini, neyi yapmayacaklarını kontrol etmek sana düşmez.
İçgüdüsel/sezgisel olarak insan öndeki motorcuları korumak için öyle bir eğilime giriyor. O yüzden motora yeni başlayan bende de alaylı eski motorcularda da aynı meyil var. Ama Keith Code'un şöyle de bir sözü var: "Hayatını etkileyecek bir işi sezgileriyle yapan kişi geri zekalıdır."
Olması gereken her motorcunun öndekiyle arasına 2 saniye mesafe koyması, fermuarla veya öndekiyle aynı çizgide gitmeye uğraşmak yerine kendi güvenli çizgisinden sürmesi ve kafasını kaldırıp ileriye bakması. Yok araba mı sollayacakmış sollasın, ne olacak sana... İleride kenarda araba mı duruyormuş dursun; sen yanından geç git.