işte varisim ve birtanecik oğlum

Cok gusel ve gurur duyucu bir olay ona bu yolu ac kucuk bir cross al ve onu yetistir eger imkanin var ise.Bu yasta baslayan motorcular gelecekteki pist krallari oluyor iste.Her sey senin elinde

jar

zeda3000' Alıntı:
Bu yasta baslayan motorcular gelecekteki pist krallari oluyor iste.Her sey senin elinde

bencede imkanın varsa ona bi şans tanı bu kadar merak ve istek le çok iyi sonuçlar verebilir ..

zeda3000' Alıntı:
Cok gusel ve gurur duyucu bir olay ona bu yolu ac kucuk bir cross al ve onu yetistir eger imkanin var ise.Bu yasta baslayan motorcular gelecekteki pist krallari oluyor iste.Her sey senin elinde

yaw aslını sölemek gerekirse carting e göndermek istiyorum f1e çok meraklı yarışları bile herpazar hiç kaçırmıyor 4 yaşında olmasına ramen şumide 4 yaşında başlamış zaten bakalım ne olacak hepinize iyi dileklerinizden ötürü tşk ederim sağolun:cat:

Bencede en iyisini yaparsın carting'e yollamakla türkiyenin böyle schumilere ihtiyacı war:cat:

arkadaşlar hepnize çok çok teşekkürler allah cümlemizin yavrusunu kazadan beledan korusun hayırlı evlat olmak nasip etsin tşk

my.php
[/URL][/IMG][/IMG]arkadaşlar motosiklete benden daha meraklı bir oğlum var resmini çektim ve sizlerle paylaşma istedim
my.php
[/URL][/IMG]

VAY BE RESMEN TARİH YATIYOR BURDA ANILARIM DEPREŞTİ BU SAYFADA YOLDA DEDİĞİM KIZIM ŞİMDİ 3 YAŞINA GİRECEK:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yavrularini Allah bagislasin.
Benim de bir oglum ve bir kizim var.

Ben topige yazanlara dikkat ettim.
Bir çogu bugun aktif degil.
Ya da aramizda degil.
Ne oldu da koptular merak ettim.

Yavrularini Allah bagislasin.
Benim de bir oglum ve bir kizim var.

Ben topige yazanlara dikkat ettim.
Bir çogu bugun aktif degil.
Ya da aramizda degil.
Ne oldu da koptular merak ettim.

Valla o ayrılanları ne sen sor nede ben söliyim bir çok sebepten dolayı siteden kopan arkadaşlar var,Farklı siteler oluşturup ayrılanlar var bir buluşmada döner koltuğu olan birini görürsen bilki benimdir:pozaman konuşuruz.Bu arada çümlemizin yavrusunu allah bağışlasın onlarla hayat çok farklı bambaşka

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Valla o ayrılanları ne sen sor nede ben söliyim bir çok sebepten dolayı siteden kopan arkadaşlar var,Farklı siteler oluşturup ayrılanlar var bir buluşmada döner koltuğu olan birini görürsen bilki benimdir:pozaman konuşuruz.Bu arada çümlemizin yavrusunu allah bağışlasın onlarla hayat çok farklı bambaşka

:)
Anlasildi ilk bulusmada seni bir koltuga oturtup, firildak gibi dondurecez.:p
Ben yazanlarin bazilarini taniyorum.
2006 da forumda baska bir nickle yaziyordum.
Ama bazilari hiç dikkatimi çekmemis.
Ya laf olsun diye yaziyorlardi, ya da geçerken ugramislar.
Ama Metehan hep vardi.:)
Yine de mutlu gunlermis o gunler.
Musti yoktu.
Ya da ben onun da farkinda degildim.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar