Motosiklet Depo Sanatçıları

Merhaba arkadaşlar öncelikle sizinle paylaşmak istediğim birkaç güzel örnek var;
1-
Oh-Holy-Bobber-Motorcycle-Fuel-Tank.png

2-
186e322bd5483dc0fece0928b4a10c9d.jpg

3-

Buradaki örneklerde görmüş olduğunuz gibi çizgili desenler ile çalışma yapan çok iyi arkadaşlar var. Şimdi soruyorum aşağıda resimde görmüş olduğunuz çalışmayı yapan arkadaş neyi hedeflemiş olabilir?

A- Sanatçı burada hayata isyanını belkide bir anlık kıskançlığını dışa vurmuştur.
B- Memleketimizin 'Tank Custom' anlayışını yansıtmaya çalışmıştır.
C- Güzele güzel demem üstünde çizik olmadıkça.
D- Keşşşşkeee benim ossaaaaa.
E- Memleketin sanatçısı bu ne yapacağı belli olmaz.

Tabi burada benim öngöremediğim diğer betimlemeleri siz değerli forumdaşlarıma bırakıyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bi yerden başlamak lazım.
Mimar Sinan'ın bile çıraklık dönemi eserleri var.
Olumsuz eleştiri yapıp hevesini kırmayalım bence.

Ps: dertleşmek, içini dökmek istersen bugün forumda küfür etmek niye serbest değil diye başlık açan bir arkadaş var. Onunla kontak kurabilirsin.

Bi yerden başlamak lazım.
Mimar Sinan'ın bile çıraklık dönemi eserleri var.
Olumsuz eleştiri yapıp hevesini kırmayalım bence.

Ps: dertleşmek, içini dökmek istersen bugün forumda küfür etmek niye serbest değil diye başlık açan bir arkadaş var. Onunla kontak kurabilirsin.

Evet konuyu gördüm bugün arkadaşa hak vememek elde değil tabi:thumleft: . Ben yinede kötü söz söylemiyim. :cherry:

Bende görünce öyle dedim ama gerçekten kötü çalışmış neyse çalışmalarının devamını bekliyorum o arkadaşın motor aynı yerinde çünkü umarım güzel bir sonuç alırız gelişmeleri paylaşırım.
Not: Herşey sanat için. :queen:

Arkadaş bu çalışmasında eski çağlara hitaben çivi yazısına vurgu yapmak istemiş sanırım. Vurgunlara gelesice::rantinp:

Bende içimden naçizane beyitler düzüyorum kendisine. Neyse hocam geçmiş olsun diyecek başka birşey bulamıyorum

Moderatör
Rönesans dönemine atıfta bulunmuş sanki.
Antik Roma dönemine ait bir çalışma sergilemek istediyse şayet X sembolü 10 rakamına tekabül ettiğine göre "10 numara olmuş abi" mesajini da vermek istemiş olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar