yaw arkadaş ASIM CAN GÜNDÜZ de ölmüş... Allah rahmet eylesin.
Sadece tonlar değil rifflerde rezalet bence.Metallica bitti artık ya bundan sonra bir cacık olmaz.St angerla sicis dönemi başlamıştı bu albümle de siviyorlar maalesef.Bu arada marshallin mg serisi cidden ne kadar berbat bir seridir.Bende de mg10cd vardı kendimi asasim geliyordu.Şükür bütçeyi denklestirip vox vt20+ aldim da revolution yasadim kendi çapımda.Nefes aldım yemin ediyorum.Bu arada Metallica ile ilgili ekleme yapayım bana öyle geliyor ki "yha abi metalika metal grubu deil hard rock grubu adamlarin thrash le alakaları yoq" muhabbetine çok icerleyip.St anger la başlayarak "bir four" unvanına yakismak maksati ile thrash yapmaya çalışmış ve zamanında cliffle jason la yakaladıkları güzelim havayı bozmuslardir hatta Bu albümle de resmen içine sicmislardir.Oldu mu ama şimdi böyle jaymz reis?Metallica'nın çıkacak olan albümünden yayınladığı iki parça olan "HARD WİRED" ve "MOTH İNTO FLAME" hakkında fikirleriniz nedir? Ben gitar tonlarını pek beğenmedim, marshall mg15 ile kaydedilmiş gibi...
Metallica'nın çıkacak olan albümünden yayınladığı iki parça olan "HARD WİRED" ve "MOTH İNTO FLAME" hakkında fikirleriniz nedir? Ben gitar tonlarını pek beğenmedim, marshall mg15 ile kaydedilmiş gibi...
Bence Metallica'nın her dönemi ayrı bir ruh halini yansıtıyor. Load albümünden aldığım keyifle Kill em All un hırçınlığı kıyaslanabilir değil. St. Anger yayınlandığı dönemde "soloları kaydetmeyi unutmuşlar ulan" "Lars Tama yerine Emsan kullanmış bu albümde" diye geyik yaparken üzerinden ancak bir kaç yıl geçtikten sonra "Unnamed Feelings" de anlatmaya çalıştıkları ruh halini anlayabilmiştim.
Ancak... "Bence" St.Anger sonrası bir ihtimal üretkenlik kaybı ya da hayranlarının eleştirilerine kayıtsız kalamama sonucu resmen "al sana tireş, al sana hız, al sana solo" şeklinde yapılmış ruhsuz şarkılarla geri döndüler. Oldu mu? Bence olmadı. Şarkıların trafikleri istanbul trafiği gibi. Ya progressive birşeyler var ve ben anlamıyorum ya da iş olsun diye yazılmış notaları dinliyorum.
Son albüm de bence bir öncekinden farklı olmayacak. Umarım yanılırım da bir Master of puppets olmasa da en azından bir Fuel buluruz yeni albümde. (O da Fuel II olmazsa tabi.)
Heavy Metalci hmm.. listeye giriyormuyum bilmiyorum ama bu müziklere metallica ile başladık şimdi bir çok farklı gruptan tarzdan dinliyorum ama yukarıda yazılan "prograssive" "trash" (yanlış yazmış ta olabilirim pardon) gibi terimleri anlamıyorum. Senfonik rock dedikleri bir tarza merak sardım bu ara bakalım sonumuz n'olcak:sunny:
Bu saydıklarıma rağmen kulübe dahil olabiliyorsak beni de yazınız efenim:king:
Melodiler gayet güzel Kangren di sanırım parçanın adı. Sözler,anlamları gayet güzel ama ben Türkçe rock pek sevmiyorum galiba. Müziği gözümü kapatıp dinleyebilirim ama ne bileyim sözlerin Türkçe oluşuna alışkın olmamamdan belkide pek kaptıramadım kendimi. 129. Yutup (!) aboneniz oldum, gelişiminizi yeni parçalarınızı merakla bekliyorum =) Bileğinize kuvvet _l..l
Not: Bateristinize ne yapmışsınız abi adamda hiç bir mimik kıpırdanma yok yüzde kapanmış bateriye vur ha vurProfesyonelce çalar giderim gibi olmuş :queen:
Melodiler gayet güzel Kangren di sanırım parçanın adı. Sözler,anlamları gayet güzel ama ben Türkçe rock pek sevmiyorum galiba. Müziği gözümü kapatıp dinleyebilirim ama ne bileyim sözlerin Türkçe oluşuna alışkın olmamamdan belkide pek kaptıramadım kendimi. 129. Yutup (!) aboneniz oldum, gelişiminizi yeni parçalarınızı merakla bekliyorum =) Bileğinize kuvvet _l..l
Not: Bateristinize ne yapmışsınız abi adamda hiç bir mimik kıpırdanma yok yüzde kapanmış bateriye vur ha vurProfesyonelce çalar giderim gibi olmuş :queen:
Pozisyon ofsayt :cherry: HAZZILHAR abimiz AnzeriA nın bateristidir :cherry:
Pozisyon ofsayt :cherry: HAZZILHAR abimiz AnzeriA nın bateristidir :cherry:
@HAZZILHAR; Utanarak grubu ilk kez duyduğumu itiraf edeyim. EnfesmişÖzellikle Almora ve Knight Errant' ı bol bol dinleyen bir adam olarak son zamanlarda benzer tarzda yeni yerli grup dinlememiştim, ilaç gibi geldi. Yabancı grupları da severek dinliyorum ama adlandıramadığım bir şekilde yerli gruplar bambaşka şeyler hissettiriyor bana. Turne konusunda kesinlikle haber bekliyorum. Denizli için de eğer yardım edebileceğim bir konu olursa seslenmen yeterli.