Mont tam mı yoksa büyüğünü alayım mı ?

M bedeni mağazada yoktu o yüzden sadece S'yi deneyebildim. Siz ne düşünüyorsunuz ? "16 yaşında olduğumu göz önünde bulundurursanız sevinirim malum gelişim çağı :mrgreen:)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eklemlerde elastik yapı olması kaydı ile tam al. Elastik yapı yoksa yine tam al ihtiyaç duyarsan birazcık kilo ver.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bi büyüğünü al, büyüyüncede giyersin.

Bu işin kışıda olacak,bir büyüğü al,varsa 2 büyüğüne bak öyle,biraz zaman geçtikçe,birazda geliştiğini düşünürsek,ilerleyen zamanda 2 emekli iş yaparak,bütçenizide zorlamazsınız

1 yıllık kullanmak için alacağım zaten. 1 yıl sonra motorun taksidi bittiği zaman üzerine biraz daha ekleyip 250 liğe geçeceğim. Gelirim sabit kalacağı için çok daha iyi ekipmanlar almayı planlıyorum. Bu yılı idare etsin yeter. M bedenini sipariş ettim , hepinize teşekkür ederim :)

Eklemlerde elastik yapı olması kaydı ile tam al. Elastik yapı yoksa yine tam al ihtiyaç duyarsan birazcık kilo ver.
Hocam eklemlerde elastik yapıdan kastınız nedir anlamadım ?

Mersin İl Temsilcisi
Bir termal içlik ve kışlık bir kazak ile mi denediniz?
Kışın giyeceklerinizle hesap edin.
Ayrıca, montlarin çoğunda, yanlarda genişletip daraltmaya yarayan cirtlar ve çit citlar olur
Bir diğer nokta da, termal içlik çıkarılınca da bir beden buyur.
Yani, iyice denenmesi gerek..
Bir buyuk beden denenmeli

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
1 yıllık kullanmak için alacağım zaten. 1 yıl sonra motorun taksidi bittiği zaman üzerine biraz daha ekleyip 250 liğe geçeceğim. Gelirim sabit kalacağı için çok daha iyi ekipmanlar almayı planlıyorum. Bu yılı idare etsin yeter. M bedenini sipariş ettim , hepinize teşekkür ederim :)

Hocam eklemlerde elastik yapıdan kastınız nedir anlamadım ?

Motosiklet ekipmanı korumalı olması sebebi ile hareketlerini kısıtlar, Bu kısıtlamanın fazla olmaması için belirli noktalar elastik kumaştan yapılır.

Çok alt seviye tekstil ekipmana koymazlar(gerçi sadece bir iki üründe gördüm abartı sayabilirsin), bu yüzden normalde robocop misali olan motosiklet sürücüsü, sopa yutmuş gibi hareket eder. Mont üzerindeyken telefonla konuşmak eziyete döner.

Bence bu olmuş. Bu ekipman tam üstüne oturmalı ki Allah korusun düştüğünde korumalar sağa sola kaymadan görevini yerine getirebilsin.

File sabit astar Sökülebilen yağmurluk ve kışlık astarı olan Güzel mont Aynı renk bende de var
En az 3-4 yıl kullanırsın ama bu denediğin küçük olmuş M al

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahahaha batuhan aldım ss ini karşim <3:flower:

aynı model bende de var fakat bu montun korumaları beni rahatsız ediyor.
sizde durum nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar