bu motor bana kafayı yedırecek

sizle paylasmak istedim cunku genelde motor surmeyenler pek onemsemıyor dediklerimi bende sizle paylasmak istedim. memleket adıyaman orda bi 200cc cg em var ankarada gazi üniversitesinde okuyorum buyaz staj yaptıgım yerde ıse cagırıldım belli bı mıktar para kazanıyorum. herzman bı racıng istedim ama param yoktu sadece hayal diye bakardım. kafayı maddi durumdan ve gorunus olarak hyosung gt250r ile bozdum bı mıktar para bırıktırdım hem okul hem para bırıktırmek bıraz zor oyuzden nısana kadar bırıktırıp tamamlamıs olacam insallah. orda para biriktikce içim içime sıgmıyor hemen borca harca gırıp alasım gelıyor bılgısayar ve telefon gt250r fotoları ıle doldu kafayı yıycem motoru alınca ankara adıyaman arası yolculuk yapmayı dusunuyorum ama sımdıden oyle bı hazırlık yapıyorumkı sanarsınız yarın cıkacam yola cok sevıyom abi bu ıkı tekerı valla boyle gıderse 4 yıllık unı bes altı sene olacak kafayı derslere veremıyorum. sizle paylasmak istedim cok tesekkur edıyorum :):):)

Hayallerine zarar vermek istemiyorum lakin;
plastik axamı çok çabuk güneşten etkilenip bukalemun gibi renk değiştiren, solan, bayatlayıp kırılıp dökülen bir makina.

Bende ayni temennilerle, elektrik tesisati sorun cikartmaya musait ve sensorleri nedeniyle fi problemi yasatabilen. Cevremde yasayanlarin oldugu, benimde basima gelen bu sorunlar sebepli tavsiye etmeyecegim bir motordur. Distrubutor sorunlarindan bahsetmiyorum bile. Harcadilar motoru.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Derslerine, geleceğine odaklanmanı tavsiye ederim arkadaşım. Yoksa hayatın boyunca böyle devam edersin. Geleceğine yatırım yaparsan istediğin motosiklet veya motosikletleri alma seçeneğin olur.

Derslerine, geleceğine odaklanmanı tavsiye ederim arkadaşım. Yoksa hayatın boyunca böyle devam edersin. Geleceğine yatırım yaparsan istediğin motosiklet veya motosikletleri alma seçeneğin olur.

almadan odaklanamayacak gıbıyım ya ayrıca istedigim gorunuste olup en uygun fıyata olan bu hyosung gt250r hergun hayalıyle yatıp kalkıyom tum dezavantajlarını goze alır oldum artık

Merhaba arkadasim. Oncelikle ayni hisleri senin yaslarinda veya senden birkac yas daha buyukken yasadim. Son actigim konularada bakarsan yillardir hayalini kurdugum makineyi ancak 32 yasimda alabiliyorum. SEBEBI ise universiteyi 9 yilda bitirdim. Askere gittim geldim ise girdim evlendim ve 1 yil gecti simdide motosikleti alabiliyorum. Sana tavsiyem suanda pek umrunda olmayabilir ama idare edebiliyorsan uygun fiyatli bir motosikletle okulunu bitir. Sonrasi gelecektir emin ol.

Merhaba arkadasim. Oncelikle ayni hisleri senin yaslarinda veya senden birkac yas daha buyukken yasadim. Son actigim konularada bakarsan yillardir hayalini kurdugum makineyi ancak 32 yasimda alabiliyorum. SEBEBI ise universiteyi 9 yilda bitirdim. Askere gittim geldim ise girdim evlendim ve 1 yil gecti simdide motosikleti alabiliyorum. Sana tavsiyem suanda pek umrunda olmayabilir ama idare edebiliyorsan uygun fiyatli bir motosikletle okulunu bitir. Sonrasi gelecektir emin ol.

beni cok etkılemıycek bir motor zaten unıversıte ucuncu sınıfım eger sımdı almazsam gercekten bende o yasa kadar alamam bıdaha sımdı bu uygun fıyatlı motoru alıp unı boyunca ve sonrasında bınecem tabıkı hayalımdekı motor farklı ama ona daha cok var onun zamanı gelene kadar bunla idare etmek ıstıyorum

beni cok etkılemıycek bir motor zaten unıversıte ucuncu sınıfım eger sımdı almazsam gercekten bende o yasa kadar alamam bıdaha sımdı bu uygun fıyatlı motoru alıp unı boyunca ve sonrasında bınecem tabıkı hayalımdekı motor farklı ama ona daha cok var onun zamanı gelene kadar bunla idare etmek ıstıyorum

Hakkinda hayirlisi olsun ama Hyosung icin cok arastir derim.

tesekkur edıyorum insallah sorunsuz bınerım zaten kıymam nazık olurum hep motora

bende uzun bi süre senin durumunu yaşadım. motorla ilgili ne kadar video varsa izlemişimdir. ama bu bana şöyle bişey kattı. o kadar çok video izledim ki. nerede ne yapacağımı az çok bilir oldum. rabbim hazırlaniyim istemiş :) herşeyde bi hayır vardır.

Görüntüsüne kanıp alma sakın, olası arıza ve sorunlarda daha çok kafa yersin, anladığım kadarıyla sende takıntılı sın, başka seçenekleri değerlendir.

Bende 2006 var ve bütün arıza ve bakımını kendim yapıyorum, tamircilere kalırsan yanarsın.

Görüntüsüne kanıp alma sakın, olası arıza ve sorunlarda daha çok kafa yersin, anladığım kadarıyla sende takıntılı sın, başka seçenekleri değerlendir.

Bende 2006 var ve bütün arıza ve bakımını kendim yapıyorum, tamircilere kalırsan yanarsın.

genelde ne tur arızaya sebebıyet verıyor motor arastırmalarıma gore eger 600 cc sanıp zorlarsan tabı arıza verır dıyor dıger markalar gıbı saglam degılmıs ama nazık kullanırsan sorun yaratmaz dıyorlar kullanıcılarıyla felanda ıletısıme gectım apacılık yapılacak motor degılmıs zaten oyle de degılım uzerınde seyahat etmek ıstıyorum sadece yanı olabıldıgınce nazık davranıp gozum gıbı bakacagım ınsallah

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
almadan odaklanamayacak gıbıyım ya ayrıca istedigim gorunuste olup en uygun fıyata olan bu hyosung gt250r hergun hayalıyle yatıp kalkıyom tum dezavantajlarını goze alır oldum artık

Cok heveslisin anladigim kadariyla. Simdiden hayirli olsun o zaman.

Her hyosung konusuna bunları yazıyorum bir gün yanlış anlaşılacağım, ben motoru motorun m sinden anlamayan birinden aldım, bakımlarını arkadaşına yaptırıyormuş, bisiklet tamircisi.

1-Aldığımda marş basmıyordu, aküden direk hat çektim motor sağlam, start butonuna ölçüm aleti bağladım buton da sağlam, geriye bir tek marş rölesi kaldı onu söktüm yenisini aldım, başına gelirse sakın hyo diyerek alma ucuz bir scooter rölesi al fişlerini değiştir tak 7,5 tl,hyo dersen 35 tl.

2-fren balatalarını değiştirmek istedim, araştırdım mondial rs ve birkaç serisi motorlarla aynı balata, USA üretimi 10 ila 15 tl. Balatalar motora özel değil balatalar belirli kodlarda standart üretilir motor firmaları alır takar aynı rulmanlar gibi.
http://www.kalyoncumotor.com/MONDIAL-150-MC-X-ARKA-FREN-BALATASI,PR-5606.html
http://www.motoay.com/urun/hyosung-gt-250-on-fren-balatasi.html

3-En basiti km sayaç arıza yaptı, 3 vites de 299 km gördüm, vites boşta motor sabit, gaza bastıkça 100 - 120 km yazıyordu, :queen: bir kaç tamirciye sordum, saat ve enkoder değişimi için 1000 tl çektiler, hareket halinde anlarım da, durduğu yerde yapması manasızdı enkoder dönmüyordu, oturdum ölçü aletiyle tesisatı elden geçirdim, arka koltuğun altında sol arka sinyalin olduğu yerde 3 adet sigorta var birisi oksitlenmiş o sigortayı değiştirdim ve yerini temizledim sorun kalmadı, bana 4 saat ve 50 kuruşa mâl oldu.

4-Farları çok cins ben farklı bir motor farı takmayı düşünüyorum, nedeni ise fark edilmiyor sun yanlara ışık vermiyor, direk lazer kılıcı gibi düz bir aydınlatma yapıyor, yanlardan gelen araçlar, farı göremiyor.

Bazı Scooter fren maneti hyo ya oluyor, ama parçacılar ısrarla motor markası soruyor motora göre fiyat veriyorlar, scooter maneti 10 tl hyo maneti 35tl.

Örencisin olası arıza da bütün birikimini motora yatırma, benim elimden iş geldiği için bilerek ve isteyerek aldım, benim binmek den çok söküp takmak hobisi var.:mrgreen:

Saygılar.

Her hyosung konusuna bunları yazıyorum bir gün yanlış anlaşılacağım, ben motoru motorun m sinden anlamayan birinden aldım, bakımlarını arkadaşına yaptırıyormuş, bisiklet tamircisi.

1-Aldığımda marş basmıyordu, aküden direk hat çektim motor sağlam, start butonuna ölçüm aleti bağladım buton da sağlam, geriye bir tek marş rölesi kaldı onu söktüm yenisini aldım, başına gelirse sakın hyo diyerek alma ucuz bir scooter rölesi al fişlerini değiştir tak 7,5 tl,hyo dersen 35 tl.

2-fren balatalarını değiştirmek istedim, araştırdım mondial rs ve birkaç serisi motorlarla aynı balata, USA üretimi 10 ila 15 tl. Balatalar motora özel değil balatalar belirli kodlarda standart üretilir motor firmaları alır takar aynı rulmanlar gibi.
http://www.kalyoncumotor.com/MONDIAL-150-MC-X-ARKA-FREN-BALATASI,PR-5606.html
http://www.motoay.com/urun/hyosung-gt-250-on-fren-balatasi.html

3-En basiti km sayaç arıza yaptı, 3 vites de 299 km gördüm, vites boşta motor sabit, gaza bastıkça 100 - 120 km yazıyordu, :queen: bir kaç tamirciye sordum, saat ve enkoder değişimi için 1000 tl çektiler, hareket halinde anlarım da, durduğu yerde yapması manasızdı enkoder dönmüyordu, oturdum ölçü aletiyle tesisatı elden geçirdim, arka koltuğun altında sol arka sinyalin olduğu yerde 3 adet sigorta var birisi oksitlenmiş o sigortayı değiştirdim ve yerini temizledim sorun kalmadı, bana 4 saat ve 50 kuruşa mâl oldu.

4-Farları çok cins ben farklı bir motor farı takmayı düşünüyorum, nedeni ise fark edilmiyor sun yanlara ışık vermiyor, direk lazer kılıcı gibi düz bir aydınlatma yapıyor, yanlardan gelen araçlar, farı göremiyor.

Bazı Scooter fren maneti hyo ya oluyor, ama parçacılar ısrarla motor markası soruyor motora göre fiyat veriyorlar, scooter maneti 10 tl hyo maneti 35tl.

Örencisin olası arıza da bütün birikimini motora yatırma, benim elimden iş geldiği için bilerek ve isteyerek aldım, benim binmek den çok söküp takmak hobisi var.:mrgreen:

Saygılar.

gercekten cok tessekkur edıyorum bu soyledıklerın hep aklımda olacak hatta sana bu motor hakkında faklı seylerde danısmak ıstersem nasıl ulasabılırım bu motordan gercekten ıyı anlıyor gıbısın tabı senın ıcınde sorun olmazsa yınede hersey ıcın tessekkur edıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar