Ben 1 aydır girmeyi bekliyorum 1 inde gireceksiniz dediler gittim mebde prob. Oldu 15 ine attilar sinavi dedi 15gun daha eehliyetsiz surucem hayirlisi bakalin
ben de darbe mağdurlarından biriyim, 15 temmuz yazılı sınavım ertelenince bu tarine kadar geldim.. kurs yeri neresi bu arada ?
2 yildir motosiklet kullanicisiyim. Bu yilda ehliyet alma karari verdim. Sinavim 02.10 da. Bu sinavdan once 8 cizerken ayak bastim vede kaldim. Ayagima kramp girmisti. 2 gun oncesi hafif Bir kaza atlatmistim. Sargilarla girmistim sinava Nasip degilmis
Tecrube her zaman yardimci olmuyor. Bu pazar Nasip bakalim gecebilecekmiyiz.
yarın bende sınavdayım.ama komisyon olarak.. panik yok, biliyorsan yaparsın , bilmiyorsan öğreneceksin,
ha bide aşırı özgüven sahibi olanlar var .. bir kaç tanesi ikinciye gelmek zorunda kaldı.. buna dikkat..
başarılar hepinize..
vesselam..
ben de darbe mağdurlarından biriyim, 15 temmuz yazılı sınavım ertelenince bu tarine kadar geldim.. kurs yeri neresi bu arada ?
Sınava girecek arkadaşların hislerini, girmeyecek arkadaşların da tavsiye ve tecrübelerini bekliyorum... :wiinkk:
Soru bana değil ama bu hafta o kadar çok turladım ki ben cevapvereyim. Öncelikle parkurun başına geliyorsunuz motoru tanıtıyorsunuz şudur budur fren şu akü şu vs tarzı.Sonra sol sinyali verip slaloma giriyorsunuz slalom bitimindeki dubadan sola dönerek sekiz diye tabir edilen alana giriyorsunuz,boyalı alanın dışına çıkmama gayreti ile sekizi tamamlayıp sekiz sonundaki dubadan sağa dönüp engel tahtasına daha doğrusu engel demirine giriyorsunuz,hiçbir şekilde alanın dışına çıkmadan onu tamamladıktan sonra yine sondaki dubadan dönüp bu kez kontra tekniği ile engelden kaçma bölümüne geliyorsunuz o bittikten sonra bir normal fren bide kazık firen diye tabir edilen bölümleri geçiyorsunuz ve ilk bölüm böyle bitiyor.Ondan sonra yaklaşık otuz dakika siz önde heyet arkada yaldır yaldır trafikte turluyorsunuz.Altımızdaki mt 07 nin verdiği gazla dün aralardan felan uçtum gittim hoca baya bir fırçaladı o yüzden sanki araba kullanıyor gibi naif naiff yavaş yavaş sinyalli minyalli pisti bitiriyoruz.
Darbe girişimi aksam 18'den sonra başladı, sınav 18'den sonra mıydı da ertelendi,? İlginc bir sebep gibi..