- Konu Yazar
Arkadaşlar 2 tür sıkıntım var motosiklette, öncelikle bujimi değiştirdim geçenlerde orijinal olmayan bir buji takıldı yani uyumlu ama kaliteli bi replika ve çalıştırırken sesli çalışmaya başladı, o ilk yanma sesini duyuyorum yani kulağımın dibinde 2 tane çakıl taşını sürtüyorlarmış gibi bi yanma sesi duyuluyor aynı şekilde motoru stop ettiğimde de çiyuv diye susuyor motor, bu ses normal midir?
2. olarakta motosikletim de inanılmaz bi hantallık aldı başını gidiyor, gaz tepkimeleri öldü resmen eskiden gazı çevirdiğimde fırlayan motor şimdi sırtında 500 kilo yük varmış gibi nerdeyse tekleyecek gibi olup devam ediyor, bu çok rahatsız edici olmaya başladı çünkü atiklik gereken durumlarda bi alışkanlık edinmişim ve bu haliyle sürmeye kalkışınca tehlikeye giriyorum buna ne sebep olabilir?
2. olarakta motosikletim de inanılmaz bi hantallık aldı başını gidiyor, gaz tepkimeleri öldü resmen eskiden gazı çevirdiğimde fırlayan motor şimdi sırtında 500 kilo yük varmış gibi nerdeyse tekleyecek gibi olup devam ediyor, bu çok rahatsız edici olmaya başladı çünkü atiklik gereken durumlarda bi alışkanlık edinmişim ve bu haliyle sürmeye kalkışınca tehlikeye giriyorum buna ne sebep olabilir?