RKS RKS Rk 125

Wb0dW2.jpg

byrWg8.jpg

88MJ9a.jpg

vZbqd6.png

Tasarımı İtalya'da gerçekleştirilen ve İtalyan kalitesini barındıran bu model ile tüm gözler üzerinizde olacak.

5 Yıl, 30.000 km Garanti

RKS tarafından sektöre ve yollara damga vurmak için geliştirilmiş ve dizayn edilmiş olan RK125 modeli için ayrıca güveni ve kalitemizi hemen keşfetmeniz için 30.000 km veya 5 yıl garanti veriyoruz.

Rks Motor sayfası: http://www.rksmotor.com.tr/v2/products.php?group=motorcycle&id=13

Yapmış olduğum araştırmalara göre bu motorun hem fiyatı hemde kalitesi çok iyi, ayrıca 20.000 km ve 5 yıl garantisi artısı olmuştur bence. birde yakın zamanda 150 cc olarak çıkacakmış?

Yapmış olduğum araştırmalara göre bu motorun hem fiyatı hemde kalitesi çok iyi, ayrıca 20.000 km ve 5 yıl garantisi artısı olmuştur bence. birde yakın zamanda 150 cc olarak çıkacakmış?

RKS markasının modelleri diğer Çinlilerin üst segmentidir bu görüş birçok kişi tarafından kabul edilmiştir zaten bilen bilir. rk 125 modeli'de kaliteli parçalar ile donatılmıştır. markanın iki tane 150cc motoru var 3.yü yapacaklarını sanmıyorum 250 cc düşük fiyatlı modeller üretebilirler. bu model iyidir ve 125'te kalır bence. Tekeriniz düz bassın.

Fotoğraflar rks sayfasından alınsaydı daha iyi olurdur :) bnu fotoğraflar keewaya ait :) 5 yıl garanti olması çok iyi ama servis şartlarında servis dışı müdahaleler garanti dışı kalmasına sebep olmaktadır gibi bir ibare var alan arkadaşlar servis dışı müdahale etmemeye çalışın.

Bu arada motoru kullanmaktayım, 1700 km deyim. Motor ile alakalı biraz bilgi vereyim:

Öncelikle motorlar alakalı henüz bir sıkıntı yaşamadım, 2000 bakımına girmediği için 80 km yi pek geçmiyorum ve yakıt 20 liralık benzinle 180 km civarı yapıyorum şuan.

Vites sistemi 5 aşağı ve 5 den sonra boşa dönüyor.

Titreşim malesef var, 60-70 civarında ciddi titreşim var fakat 70 den sonra azalıyor, soğukken ve düşük hızlarda titriyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------

Fotoğraflar keewaye ait fakat normalinde keeway yazısı yerine rks yazıyor hiç bir farkı yok. Motor Türkiye'de yeni olduğu için inceleyebilen insan yok. Tek inceleme videosu var internette o da fransız bir siteye ait, fotolarda oradan alıntı zaten.

Bu arada motoru kullanmaktayım, 1700 km deyim. Motor ile alakalı biraz bilgi vereyim:

Öncelikle motorlar alakalı henüz bir sıkıntı yaşamadım, 2000 bakımına girmediği için 80 km yi pek geçmiyorum ve yakıt 20 liralık benzinle 180 km civarı yapıyorum şuan.

Vites sistemi 5 aşağı ve 5 den sonra boşa dönüyor.

Titreşim malesef var, 60-70 civarında ciddi titreşim var fakat 70 den sonra azalıyor, soğukken ve düşük hızlarda titriyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------

Fotoğraflar keewaye ait fakat normalinde keeway yazısı yerine rks yazıyor hiç bir farkı yok. Motor Türkiye'de yeni olduğu için inceleyebilen insan yok. Tek inceleme videosu var internette o da fransız bir siteye ait, fotolarda oradan alıntı zaten.

Tek silindir 125 cc bi motora sahip oludğu için titremesi normaldir 80in üstüne çıkmaya başla istersen motoru biraz zorla epeyi bi km yapmışsınm 1700 az deil rodaj süreci bitmiş sayılır arıtk.

Bu modelde 200 veya 250 cc motosiklet üretilirse çok rağbet görür. Umarım ileri ki dönemler de düşünürler :) Tekeriniz düz bassın

Ürünün fiyatı, ürüne göre ürünün kalitesine göre mükemmel ve hiç bir firma güvenmediği ürüne 5 yıl 30.000 KM garanti vermez bence.

Ürünün fiyatı, ürüne göre ürünün kalitesine göre mükemmel ve hiç bir firma güvenmediği ürüne 5 yıl 30.000 KM garanti vermez bence.

En çokta o nokta kafamı kurcalıyor yılların markaları böyle bir güvence vermiyor 2 yıl garanti diyorlar onuda burnumuzdan getiriyorlar bunlar 5 yıl diyor görecez satış sonrası hizmeti umarım diğer büyük markalar gibi yapmazlar.

tmp

Özel bi seri yoksa 5 yıl garanti verilmez keşke cc yüksek olsaydı umarım 2017'de rks yüksek cc bir motor getirir.

Hiç kafanızı kurcalamasın bence.Yılların markaları bayilerinden korkuyorlar.Bayiler garantiyle felan uğraşmak istemiyorlar.Adam motoruna senden benden önce güvenmiş 5 yılda garanti vermiş.Varmı böyle birşey.5 yılda motor kendini amorti eder zaten:)Güzel bişey....

Hiç kafanızı kurcalamasın bence.Yılların markaları bayilerinden korkuyorlar.Bayiler garantiyle felan uğraşmak istemiyorlar.Adam motoruna senden benden önce güvenmiş 5 yılda garanti vermiş.Varmı böyle birşey.5 yılda motor kendini amorti eder zaten:)Güzel bişey....

Sende haklsın bütün markalar bayiler yüzünden kaybediyor satış temsilcisi osu busu yıllarda uğraşıyor motorcular bayilik almak için kendini yırtıyor bayiliği alınca müşteriye bakmıyor zaten gelecek diye bayileri şikayet etmek lazım aslında. :)

Firma ürünlerine güveniyor demek ki, satış sonrasınıda vermiyor olasydı firma bu seviyelere gelmezdi diye düşünüyorum.

Firma ürünlerine güveniyor demek ki, satış sonrasınıda vermiyor olasydı firma bu seviyelere gelmezdi diye düşünüyorum.

Bir çok arkadaş ve bende dahil olmak üzere daha önceki yorumlarda da belirtmiştik diye hatırlıyorum emsallerine oranla ( Çin'linin) üst segmentinde ürünler üreten veya getirecen bi marka 3 5 kuruş fazla ama zırt pırt arıza vermiyor ve dökülmüyor. Bi Japon kadar olamasa da piyasada kaliteli diye anılan bir marka ve yükske cc getirmeleri lazım.

Bir çok arkadaş ve bende dahil olmak üzere daha önceki yorumlarda da belirtmiştik diye hatırlıyorum emsallerine oranla ( Çin'linin) üst segmentinde ürünler üreten veya getirecen bi marka 3 5 kuruş fazla ama zırt pırt arıza vermiyor ve dökülmüyor. Bi Japon kadar olamasa da piyasada kaliteli diye anılan bir marka ve yükske cc getirmeleri lazım.

Aslında zaten marka Çin'lilere ait değil herkes çin sanıyor kuba getirdiği için malezyamıydı neydi herkes öyle diyor oraya ait bi marka ama çin'de deniyor derin bir araştrıma yapmak lazım ama Çin'den sağlam olduğu kesin.

5 yıl garanti alt motor vb. parçalar için geçerlidir facebookta bi yazı okudum kullanıcının biri fren balataları neden garantiye girmiyor yazmış Allahım ne günlere kaldık :)

5 yıl garanti alt motor vb. parçalar için geçerlidir facebookta bi yazı okudum kullanıcının biri fren balataları neden garantiye girmiyor yazmış Allahım ne günlere kaldık :)

Fren balataları mı ? :D İlginç bir motordaş daha :) alt motor ve motor 5 yıl garantilidir mercedes 1milyon kilometre garanti veriyor :) Ama balata yok :D

tmp

Merhaba arkadaşalr bir çok bayinin elinde kalmamış galiba 2017'ye kadarda gelmeyecek bayilere girip çıkarken modeli gören varsa bilgi verebilir mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar