Geçmiş olsun.
tam 6 kere okudum ,anlamadım yazıyım bir daha okucam.
Baba motor düşecek mi ? Atlayın üzerinden kendinizi kurtarın bırakın düşen düşsün..
Üzerinde ters binme hareketi, bacakları kaldır dizleri çek vs akrobasi felan yaparak 100 liralık peg, ayna artık her neyse masrafından kurtulmak için vücudunuza zarar vermek mantıklı değil.
Ben düşündüm arkadaşın ne demek istediğini anladım
tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan cıkar :sunny:
muhahaha :mrgreen:
sen yumurtadan:sm_smile), kübra tavuktan çıkmış :cherry:
Gecmis olsun dostum. Motor olduğu yerde anlık denge bozulması sonucu yana yatmaya başlarsa, yattigi taraftaki ayağınızı yere koyun ve motora doğru dönün.(aynı anda diğer bacaginizi dizden kırıp kalcaniza doğru yukarı kaldirin, bacaginiz sele üzerine gelecek). Ardından dizinizi biraz kırarak motora dayanın. Bu sayede vucudunuzun en kuvvetli bölgesi ve fizik olarak en sağlam şekilde motoru tutuyor olacaksınız.(doğru kas grupları doğru yönde çalışarak motoru tutacak) Seri şekilde diğer bacaginizi da ilkinin yanına indirince dengeli şekilde motordan inmiş olursunuz. Şimdi motoru sifir noktasına (yere 90 derece dik olacak sekilde) geri alın ve tekrar binin.
Ha bu arada Sayın "capozzz" nickli arladaşım senin dediğin güzel bir hamle olsada arka çantası büyük olan bir motosiklette sağ bacakla öyle dizi çevirmek için sol bacağı kurtarmak da pek kolay olmaz sanırım