Bajaj V15 Vuruldum Güzelliğine / Gelse Bizim Memlekete :D

Bajaj Mart 2016 dan itibaren bazı bayilerde satışa sunmuş.
Daha önce konusu açılmış olabilir, güncel ;)

1_PUMPED-UP-FUEL-TANK.jpg

2_IMPOSING-FRONT-FASCIA.jpg

5_DOUBLE-CRADLE-CONSTRUCTION.jpg

3_Classic-Led-tail-Lamp.jpg

Şöyle de bir hikayesi var:

"Hindistan'ın ilk uçak gemisinin metalini,
benzin deposuna dönüştürmesi."

Öyküsü, bakış açıları ve mono kapak olayı güzel; hatta mükemmel ;)

Motor; 150 CC, hava soğutmalı.
Fren; Ön disk, arka fren kampana :)
Fiyatı ise yanlış hesaplamadıysam

60.000 Rupi * 0.0452 TL = 2758.99 TL
vergisi falan filan bize kaça gelir
tahmin yürütmek istemiyorum. :D

Son düzenleme:
Bence,5500'e falan gelir.Ve motor efsaneymiş.Adamlar yapmış yani.Bajaj şu aralar güzel işler yapmaya başladı.Zaten yeni geldi sayılır türkiyeye.Gelsede alsak cinsinden bir motor yapmış adamlar.

Kafa tasarımı boxerın ki gibi olsa tadından yenmez

Aynen, bende orda bi hani şöyle olsaydı falan dedim.
yuvarlak far olsa daha da dehşet olabilirdi ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------

Bence,5500'e falan gelir.Ve motor efsaneymiş.Adamlar yapmış yani.Bajaj şu aralar güzel işler yapmaya başladı.Zaten yeni geldi sayılır türkiyeye.Gelsede alsak cinsinden bir motor yapmış adamlar.

mail attım bakalım geridönüş yapacaklar mı?
Cidden tasarım adamı vuracak cinsten ;)

Motor benim çok hoşuma gitmedi. Bildiğin standart commuter motosikleti. TVS Apache'nin depo, kapak sele ve kuyruğunu değiştir bunun hemen hemen aynısı olur.

Hoşuma giden nokta şu, millet Hintlileri beğenmez ama adamlar tee 40-50 sene önceki savaşın anısına film çekiyor, proje yapıyor motor üretiyor.

Hani bizde de olsa mesela Proje:"1974, Ayşe tatile çıksın"

Bak adamlar Nuh Nebi'den kalma Royal Enfield'i satın alıyor geliştiriyor yeni modellerini çıkarıyor...

https://www.youtube.com/watch?v=CAsCadV7t_g

Dünyanın en eski motorsiklet üreticilerinden biri olan MZ'nin sahibi bizim ülkemizde. Onlar da böyle şeyler yapsalar...

http://www.sweller.co.uk/mz/images/lh13.jpg
lh13.jpg

MZ RT125 Dünya'da seri üretime geçen ilk modern motosikletlerden biri.
İkinci Cihan Harbi öncesinde ve sırasında Almanya'da üretilen bu motor daha sonra Rusya (Minsk), Japonya'da (Yamaha) ve ABD'de (Harley Davidson Hummer) üretildi

https://en.wikipedia.org/wiki/DKW_RT_125

Elimizdeki böyle bir marka işte...

herkes videoyu anladı mı gerçekten:cherry: türkçe dublaj yokmuydu? bajaj güzel hoş ama hep bagaj yada baraj demek geliyor içimden.çok kritik bir isim

MotoGuzzi V7 special'ı anımsattı bana tasarımı.
retro tasarımlı commuter işte.
Kuba Filinta 200 gibi. Guzzi V7racer'ın güççüğü :)

Ya hocam bu işler biraz daha detay istemez mi?

Misal blok mat siyah olsa, full kromlu çift egzoz çıkışı olsa, amortisörlerde körük olsa, yuvarlak bir far üstüne küçük şeffaf bir cam olsa...

Hatta daha iyisi CM250 CMX125'deki gibi çift silindir olsa şöyle benelli gibi güzel bir sesi olsa...

Standart Bajaj modellerinin bir türevi olmuş bu. Ne retro ne 70'ler 80'ler ne modern...

Standart bir motor,ben artı bir güzellik göremedim
Koskoca gemiyi sadece benzin deposuna mındar edilmesinemi vuruldun yani

boxer, discover 125, discover 150 f. pulsar 200 ns sahibi olmus ve uzun km ler kullanmis biri olarak. bajajin butun motorlari bir benim gozumde. bu adamlar artik yuksek cc ve scooter piyasasi ile girmeleri lazim diye dusunuyorum . benim ihtiyacim var en azindan .

şimdi bu hintliler yukarıdaki modeli 1971 yılına atfen üretmişler. 1971 yılında müslüman pakistan ve o zamanki adıyla doğu pakistanı bugünkü bangladeşe karşı savaş açıp birbirlerine düşürmüşler. iki müslüman ülkeyi kırdırıp birine destek veriyorlar.

herkes videoyu anladı mı gerçekten:cherry: türkçe dublaj yokmuydu? bajaj güzel hoş ama hep bagaj yada baraj demek geliyor içimden.çok kritik bir isim

Diyor ki biz Hintli Bajaj olarak Canakkale den tut her konuda siz Turk insanina destegini belirten elinden geldigince destek olmaya calisan Pakistanli Musluman kardeslerinizi bu gemiyle sehit ettik tras bicagi olmasi icin jilet fabrikalarina vermek yerine siz Muslumanlara her zaman yptigimiz dalga gecip efsane gibi bunu yutturmak adina depo kisminda malzeme olarak kullandik.

DKN

aynı paraya şekilsiz commuterlere bineceğime buna binerim. kafa grenajını atıp yerine bi büyük yuvarlak far takarım çiçek gibi olur. fiyatına 5-6 diyemezler (gelmezse bunun için gelmez) 4700 falan olması lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar