Ben zaten yazdım, önceden ön çamurluk hariç tasarımı beğendim. Distribütör açıklasın ,parası hazır gider anında alırım. Para benim can benim keyif benim yani.
Titreşim konusunda sorun yaratacağını sanmıyorum , en azından peglerde plastik kaplama olmayan , ince metal peg kullanan gördüğüm ilk çin motoru bu.
Araştırabildiğim kadarıyla zontes avrupada kabul gören ender çinlilerden.2015'te ingiltere'de 1000 kayıtlı araç satmış ki ingiliz bizim gibi değil dandiğe 3 kuruşta olsa para vermez yani. Benim sorum servis
https://www.youtube.com/watch?v=wwUcNbqy6-A aha izle bak bir yağ boşaltmak için nereleri nasıl açtı adam , normal bir tasarım değil yani. Getirmişler test motorunu koymuşlar da kim alır arkasında kimin duracağını bilmediği motoru? Mondial'i beğenmeyebilirsin ama bana güven verir abi , yedek parça sorunumu kaldırsın ortadan yeter. Zontsein sitesinde de sipariş var ama ne zaman gelir gelirmi gelmez mi vs. Ben zaten gördüm garanti dediğin şey nasıl işlemiyor , elim anahtar tuttuğu sürece yapamadığım parçayı getirtebileyim yeter. Aldığımda da dürüstçe yazarım burdan nesi iyi nesi kötü.