Cafe racer meraklısına..

Herkese selamlar. Aranıza yeni katıldım. Cafe racer meraklısıyım. Buda benim önce ve sonra adı altındaki çalışmam..
vZaOAA.jpg

oEdbaQ.jpg

Çok güzel olmuş.Sonrakinin ayrıntılı resimlerini bekliyoruz.Ayrıca dışarıya da yapıyor musunuz ?

cafe racer tarzı böyle değil diye biliyorum sele, depo, gidon (hele gidon tam yere yakın olmalı) vs. yanlış mı biliyorum acaba ben?

Doğrusunuz. Bu ilk motorum olduğu için gidonu indirmek istemedim. Zamanla helezonları kesip yatık bir gidon ile güzel şeyler ortaya çıkacak. :)

cafe racer tarzı böyle değil diye biliyorum sele, depo, gidon (hele gidon tam yere yakın olmalı) vs. yanlış mı biliyorum acaba ben?

cafe racerın aslında açılımı üzerinde değişiklik yapılmış cruiserdir.Yani belli sınırları yoktur.Gidon ister aşağıda olsun ister yukarda...

güzel olduğunu nereden anladınız? şöyle yandan, önden iyi bir fotosu bile yok. garip.

cafe racerın aslında açılımı üzerinde değişiklik yapılmış cruiserdir.Yani belli sınırları yoktur.Gidon ister aşağıda olsun ister yukarda...

üzerinde değişiklik yapılmış crusier değil bence.
ayrı bir tarz.
daha çok naked motorlardan yapılıyor haliyle.

ama tabiki belli sınıflara sokmanın gereği yok. önemli olan elindekini kendin beğeniyor musun? tartışma bitmiştir bence.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam marka model nedir ?(biraz hortlattim sanirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar