Texas'tan herkese selamlar!

Arkadaslar oncelikle herkese merhabalar,

Adim Ibrahim, 6 yildir Amerikada yasiyorum ve 23 yasindayim. Yaklasik olarakta 1 yildir motosiklet kullaniyorum ve gercekten hayatimin bi parcasi oldu. Motoruma gelicek olursam Kawasaki Ninja 650 ABS motorum var. Sport Touring diye geciyor. CBR 600 RR yada R6 kadar hizli olmasada benim ihtiyaclarimi simdilik karsiliyor :) Bu arada motovlog cekmeye basladim eger takip etmek isterseniz kanalimin adi Ibo Motovlogs. Suana kadar sadece 1 video yukledim. Eger sorulariniz varsa seve seve cevap verebilirim. Bu arada link paylasimi yasaktir diye videonun linkini paylasmiyorum.

Live to Ride, Ride to live.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin Dostum. :rendeer:

Moderatör
Hey dostum, herşeyi boşver.
O lanet olası hayaller ülkesine amele olarak nasıl yerleşebiliriz bize bunlardan bahset :)

Hoşgeldin.

Hey dostum, herşeyi boşver.
O lanet olası hayaller ülkesine amele olarak nasıl yerleşebiliriz bize bunlardan bahset :)

Hoşgeldin.

kanada gibi bir ülke varken, bizden çokta farklı olmayan bir ülkede napacaksın ki lucas beyyyy

Hoşgeldin dostum :bestmt:

Super Moderator
kanada gibi bir ülke varken, bizden çokta farklı olmayan bir ülkede napacaksın ki lucas beyyyy
Hoşgeldin dostum :bestmt:

3 bilinmeyenli denklem geliyor;

Kaç kez Amerika'ya gittin?
Hangi Eyaletlerini gördün?
Hangi şehirlerini biliyorsun?

3 bilinmeyenli denklem geliyor;

Kaç kez Amerika'ya gittin?
Hangi Eyaletlerini gördün?
Hangi şehirlerini biliyorsun?

Erzurumun nasıl bir yer olduğunu bilmek için erzuruma gitmeye gerek yok.

Aşırı yozlaşmış bir toplum var amerikada. Cinayetlerinden tutun-soygun-insanın değersizliği.

Her an heryerde başınıza birşey gelebilir. Ufacık bir tartışmadan vurulup ölebilirsiniz.

Toplum olarak Türkiye'den kötüler emin olun.

Peki gelişmişlik-insana saygı-doğa güzelliği denklemi ile Amerika birleşik devletleri düşünülüyor ise,Emin olun Kanada cok daha iyi bir tercih olacaktır.

Kanada'ya gitme fırsatım olmadı,Gitmiş ve yaşayan tanıdıklarım var.

Fransa-Almanya-Hollanda'da bulundum.

Ciddi olarak USS yaşanacak bir ülke değil.

Fikirlerim bu yönde.

Cevap alalım :p

Super Moderator

Aşırı yozlaşmış bir toplum var amerikada. Cinayetlerinden tutun-soygun-insanın değersizliği.

Her an heryerde başınıza birşey gelebilir. Ufacık bir tartışmadan vurulup ölebilirsiniz.

Peki gelişmişlik-insana saygı-doğa güzelliği denklemi ile Amerika birleşik devletleri düşünülüyor ise,Emin olun Kanada cok daha iyi bir tercih olacaktır.

Fikirlerim bu yönde.

Söyleyeceklerimi anlayabilmen için, en azından 1 kez bile olsa birkaç eyaletini görmüş olmak gerektiği için detay bir cevap yazmıyorum :)

Adana olmasın bu tarif ettiğin yer ? :)

adana=ferguson :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------

Söyleyeceklerimi anlayabilmen için, en azından 1 kez bile olsa birkaç eyaletini görmüş olmak gerektiği için detay bir cevap yazmıyorum :)

kırdın beni god dammiiitt be modoratörüm
426211_ob502.jpg

Fikirlerim bu yönde.

Amerikada az biraz kalmisligim var,
Soylediklerinizin hicbirine katilmiyorum hatta tamamiyle aksini dusunuyorum , nacizane...

welcome Ibo :)

kazasız belasız sürmen dileğiyle.

Thank you bro! Aminn :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------

Yaklasik 6 yildir Amerikada yasiyorum :) Lisede son iki sinifi Amerikada okudum suanda universitede 3. sinifim. Cok fazla eyalet gordum aklima gelenleri yazayim. New York, Pennsylvania, New Jersey, Ohio, Texas, Delaware, Maryland, Illinois. Aklima gelenler bunlar sehir olarakta Cleveland, Philadelphia ve Houston sehirlerinde yasadim suana kadar. Bu sehirleri iyi bilirim ama cok fazla sehirde bulundum saymakla bitmez sanirim ve aklimada gelmez acikcasi :)

Super Moderator
Thank you bro! Aminn :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------

Yaklasik 6 yildir Amerikada yasiyorum :) Lisede son iki sinifi Amerikada okudum suanda universitede 3. sinifim. Cok fazla eyalet gordum aklima gelenleri yazayim. New York, Pennsylvania, New Jersey, Ohio, Texas, Delaware, Maryland, Illinois. Aklima gelenler bunlar sehir olarakta Cleveland, Philadelphia ve Houston sehirlerinde yasadim suana kadar. Bu sehirleri iyi bilirim ama cok fazla sehirde bulundum saymakla bitmez sanirim ve aklimada gelmez acikcasi :)

Sana sormadım, Sen hoşgeldin.. Pool line'da gazlamak güzel tabi ;)

Forum kurallarini tam bilmedigim icin ayri ayri alinti yaparak cevap veriyorum ondan dolayi kusura bakmayin. Dediklerinin coguna katilmiyorum, 6 yildir Amerikada yasiyorum basima daha hic bisey gelmedi. Basina bisey gelen insanlarin 80/90%si bela aradiklari icin basina bisey geliyor. Hatta soyle bi ornek vereyim polis tarafindan hiz yaptigim icin cok fazla cevrildim. Bi keresinde hiz sinirinin 45 mile oldugu bi yerde polis beni 95 le yakaladi normalde Texasta cezasi direk tutukluyolar. Ama ben ceza bile almadim cunku polislere saygi duyarak adamlarla iyi konusuyorum :) agzim iyi laf yapiyo acikcasi. Kanada konusuna gelicek olursakta Kanada gercekten guzel bir ulke ama ekonomi acisindan guzel bir ulke degil. Ayrica kanadada kimsenin yasamamasinin baslida sebeplerinden biri ulkenin yarisinda yasam yok zaten havasi cok asiri soguk yasanilicak gibi degil. Eger Kanada Amerikadan daha iyi bir ulke olsaydi emin olun Kanada vatandaslari Amerikaya gelmeye calismazlardi. Bu arada teyzemlerde Kanadada yasiyor Kanada hakkimda bilgim yok sanmayin yani.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Amerika 19. yüzyılın başlarında güzeldi şimdi tadı kaçtı.:)

Allah'ın sevdiği ülke Amerika.
İnsanoğluna ne lazımsa Amerika'da mevcut.
Ya da Amerika'da ne mevcutsa insanoğluna o lazım oluyor.
Yani iki varsayımım da doğru olabilir ama sonuç değişmiyor.:)

Neyse hoş geldin.
Sanırım sen forumumuzdaki 4. ya da 5. Amerikalısın.
Diğer arkadaşlar pek fazla katılımcı değil umarım sen olursun.
Gerçi bir tanesini bizim apaçiler küstürdü ama olsun.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Macera dolu Amerika Amerika macera ....

Amerika 19. yüzyılın başlarında güzeldi şimdi tadı kaçtı.:)

Allah'ın sevdiği ülke Amerika.
İnsanoğluna ne lazımsa Amerika'da mevcut.
Ya da Amerika'da ne mevcutsa insanoğluna o lazım oluyor.
Yani iki varsayımım da doğru olabilir ama sonuç değişmiyor.:)

Neyse hoş geldin.
Sanırım sen forumumuzdaki 4. ya da 5. Amerikalısın.
Diğer arkadaşlar pek fazla katılımcı değil umarım sen olursun.
Gerçi bir tanesini bizim apaçiler küstürdü ama olsun.:)

Tesekkurler hosbulduk :) Ben elimden geldigince katilim gostericem. Ben kolay kolay küsmem buralardayim yani :)

Konuya look ın nereden where geldi.İstermisiniz ırkçılık falan aman diyim.Artı Amerka Türkiyeden kötü diyenlere bir çift sözüm var.Amerika insanına vatandaşına bakıyor.Hakkını da veriyor.Ele güne muhtaç etmiyooooooooooor.Yeterli mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar