Konu ile alakalı olarak arkadaşım ile yaşadığım bir anıyı yazmak isterim.
2009 yılında Taksim'de 2 çift geziyorduk ve arkadaşımın kız arkadaşına biri ters yöne giderken el ile temas etmiş ( görmedim. )
Kızın verdiği tepki ile beraber biz 2 karşımızdakiler 3 kişi kavgaya tutuştuk tabii bizim avantajımız arkadaşımın profesyonel boksör olması ( o zaman 97 kilosu 184 cm de boyu vardı ), ben de boş değilim hani ( şaka şaka beni kan tutuyor :queen: )
Neyse bir süre sonra arkadaşım el ile temas edeni yere sırt üstü yatırmış ve resmen oyuncak mankene vurur gibi vuruyordu. Ayırmak istiyordum bana da vuruyordu diğer 2 keko ayırmak istiyordu onlara da vuruyordu. İnanılmaz bir öfke patlaması yaşıyordu ve bilemiyorum, herhalde çocuk 50 km/h ile motosikletten yüz üstü düşse o hale gelemezdi.
Sonra polisler geldi jop, elektrik veren o alet v.s. derken bizim arkadaşı etkisiz hale getirip bizleri de nezarete attılar. ( Aynı nezaret koğuşuna kavga ettiğimiz adamlarla niye girdik onu da anlamadım :cherry: )
Sonra bir amir geldi arkadaşın yüzüne baktı ve dedi ki ; " Senin hayatını karartırım söylemek istediğin bir şey var mı ? "
Bizim arkadaş amirin yüzüne uzun uzun baktı ve bir şey söylemedi. ( Bu arada kızlar nerede bilmiyoruz, telefonlar da polislerde.)
Bayağı hakaret yedik, aileler geldi falan derken bizi saldılar ve sonra arkadaşım şöyle demişti.
" Amire ne söylemek istedim biliyor musun? "
" Şu o.çocuğuna 1 yumruk daha atamadığım için ölesiye pişmanım. "
Bu da benim değil ama bir arkadaşımın söyleyememiş olduğu bir cümle idi.
Ben de bu olaydan sonra daha sakin arkadaşlar edinmeye çalıştım. :cat: