ist.(MT)27.08.2006 ÇATALCAYA DENİZ SEFASINA

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
he oldu :salut: :salut:

bide öyle söylede beni aileden afaroz etsinler :pr: :salut:
Tamam tamam öyle demeyiz sadece çatalcaya gitti deriz eee ama bizde aileyiz dedik nasıl olcak şimdi afaroz mu edelim seni:) :) :)
şaka bi yana kısmet degilmiş bi dahakine inşaallah:cat:

Eveet Müslüm Abi'yle görüştük son dakika aksiliği çıkmazsa kesin gelicem. Ya artçı olarak yada araba ile gelen birisi olursa onunla gelebilir miyim? Yer var mı? :)

Eveet Müslüm Abi'yle görüştük son dakika aksiliği çıkmazsa kesin gelicem. Ya artçı olarak yada araba ile gelen birisi olursa onunla gelebilir miyim? Yer var mı? :)

Sen merak etme kardeşim, biz gelmek istiyen kimseyi yolda bırakmadık, motorsuz gelenler çoğalırsa, benim minibüslerden birini tahsis ederim, yine herkesi götürürüm.:cat: :cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen merak etme kardeşim, biz gelmek istiyen kimseyi yolda bırakmadık, motorsuz gelenler çoğalırsa, benim minibüslerden birini tahsis ederim, yine herkesi götürürüm.:cat: :cat: :cat:

heyt beee. müslüm abime bakın hele. minübüs tahsis edecek..

(bendemi minübüsle gelsem ne :queen: :queen: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
emre sen gelmiyormusun.???

biz belki haftasonu (iş yerinden izin olayına bağlı) dahil 5 günlük çanakkale ve adalar düşünüyoruz ama yarın belli olacak. yani şu anda ne gelebiliyorum ne de gelemiyorum diyebilirim. ZAT150 gider mi yaw 2 kişi Çanakkale'ye
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
biz belki haftasonu (iş yerinden izin olayına bağlı) dahil 5 günlük çanakkale ve adalar düşünüyoruz ama yarın belli olacak. yani şu anda ne gelebiliyorum ne de gelemiyorum diyebilirim. ZAT150 gider mi yaw 2 kişi Çanakkale'ye
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

abi 100km ye kadar telefonumu biliyosun:) 100 den sonra benimki de sakat:queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkeze selam.
Son durumlar nedir arkadaşlar ?? Heyecan var mı heyecan ??
hiç sorma tolgacım bi heycanlıyız bi heycanlıyız sorma gitsin yıkılıyor:)
aman sende cuma ve pazar günleri başına iş almaktan kaçında gelebilesin:) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar yanınızde muhakkak güneş kremlerinizi getirin yoksa gönerken o montların içinde mahvolursunuz bilginize :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi bakalım çatalca yolcusu kalmasın

Forumdan Uzaklaştırıldı
göksel abi benim motora romörk takılırmı???. şezlong, şemsiye felanda getiyeyim :p:p

Mert Abi gidersen haberim olsun hem seninle şu yeni motor mevzusunu konuşmuş oluruz, slmlar:)

Megan nerdesin kardeşim ya yoksun ortalarda ???

hiç sorma tolgacım bi heycanlıyız bi heycanlıyız sorma gitsin yıkılıyor:)
aman sende cuma ve pazar günleri başına iş almaktan kaçında gelebilesin:) :)

Şimdilik bir olay çıkmadı ama daha hafta sonuna çok var :queen: :queen:

Son düzenleme:
FutureShock, abi hata ettik caaaanımız ybrmizi ilk gözağrımızı demir atımızı sattık ve çooooook pişman olduk derken Mali Müşavirlik derslerim başladı, kasım 18 ve 19 da sınavım var, tahminlede arkasından 12 aralıkta askerliğim var, sizden bu sebeplerden dolayı uzak kaldım, bu konudada zaten müteessirim, ama honda 150lik çıkarıyormuş, fiyatı dedikleri gibi olursa hemen alacağım hemde olursa siyahından, korumalarıda alıp askere gideceğim Allah nasip ederde dönersek ayrılmamak üzere sizinle birlikte olacağım ve o hatayı bir daha yapmayacağım, motorumu satmıyacağım bende durumlar bu. Eğer MertYbr125 çatalcaya gelirse artçısı olabilirim, tabi birde benim ordu iline gitme mevzum var, eğer olurda gitmezsem vede mert gelirse sizinleyim, hala o silivride ışıklarda beklerken aragazı vermeler o anlar hep gözümün önündedir, hata ettim ve sezonu hatamla kapadım. İnşallah birdaha tekerrür etmez. Görüşmek dileği ile Saygı Ve Sevgiler.

FutureShock, abi hata ettik caaaanımız ybrmizi ilk gözağrımızı demir atımızı sattık ve çooooook pişman olduk derken Mali Müşavirlik derslerim başladı, kasım 18 ve 19 da sınavım var, tahminlede arkasından 12 aralıkta askerliğim var, sizden bu sebeplerden dolayı uzak kaldım, bu konudada zaten müteessirim, ama honda 150lik çıkarıyormuş, fiyatı dedikleri gibi olursa hemen alacağım hemde olursa siyahından, korumalarıda alıp askere gideceğim Allah nasip ederde dönersek ayrılmamak üzere sizinle birlikte olacağım ve o hatayı bir daha yapmayacağım, motorumu satmıyacağım bende durumlar bu. Eğer MertYbr125 çatalcaya gelirse artçısı olabilirim, tabi birde benim ordu iline gitme mevzum var, eğer olurda gitmezsem vede mert gelirse sizinleyim, hala o silivride ışıklarda beklerken aragazı vermeler o anlar hep gözümün önündedir, hata ettim ve sezonu hatamla kapadım. İnşallah birdaha tekerrür etmez. Görüşmek dileği ile Saygı Ve Sevgiler.

Bi aksilik çıkmazda çatalcaya gidebilirsem arabayla gidicem zaten ben alırım seni :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
göksel abi benim motora romörk takılırmı???. şezlong, şemsiye felanda getiyeyim :p:p
höööh yani sametim biz moped diyenlerle 3.dünya savaşı çıkardık sende traktör yaptın motoru.
yav boşver şezlongu şemsiyeyi sen beni at römorkuna ben kucagıma alırım malzemeleri.:) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar