Ktm ve yamahanın servis ağını da hesaba katın derim. Yamaha'yı bilmiyorum ama KTM'nin servisinden memnum değilim. İstanbulda Spormoto dışındaki servislere gidiyorum, birinde filtre yok, diğerinde diagnostik cihazı yok. Spormoto'ya gidiyorum " 4 aylık bile olsa akü garantiye girmez, ben ne bileyim senin motoru yatırmadığını" diyorlar. Avusturyaya şikayet ediyorum, arayıp özür diliyorlar, bir sonraki bakımda ücret alınmayacağını söylüyorlar. Eyvallah diyip bir sonraki bakıma gidiyorum "bir bakım 300 lira, bu benim alacağımdan fazla. haksızlık olmasın yalnız akünün parası için 130 tl indirim yapın yeter" diyorum. Sonra faturaya bakıyorum 60 lira indirim yapmışlar. Servis hala akü garantiye girmez diyor, sanki bu indirimi de benim dırdırımı kesmek için yapmış modundalar.
KTM'de işler böyle yürüyor. Periyodik bakım (filtre ve yağ) 350 liradır. bunun 150 lirası işçiliktir. Bu işçiliği de haketmeyecek kadar özensizdirler. Bunlar olmasa, ya da motor periyodik bakım dışında servis gerektirmezse, bir şey diyemem.
Kararınızı verirken, aklınızın bir köşesinde olsun.