Kalite aynı ise pulsarlar niye bu kadar sorunlu da yüzde hesabına vurunca duke lerde böyle şeyler daha nadir. Durup dururken dişli mi kırılır. Saat geri mi kalır. Takometre 20km de 1000km atar mı? Çilek nasıl böyle kokar? Ktm böyle motor yapmayı nerden öğrendi?
Benim pulsar yokuş aşağı motor soğukken debriyajı çekince stop ediyordu.
arada gösterge res atıyor ve saat 0 lanıyordu. başka bir problem ben gözlemlemedim.
şimdi ben o pulsarı 7300 e aldım. şimdi 8500 desek.
gösterge resetlemesin diye , bide soğuk motor nadiren belli şartlar oluşunca stop etmesin diye , geri kalanı aynı b.kun lacivertine 5000 tl fazla para mı vereyim?
arkadaş tamm bakın yamaha honda vs. ayrı. japonlarda titreşim yok malzeme farklı motor farklı.
aga dukle 390 sürdüm ben test sürüşünde , sonra cbf e geri binince dünya varmış dedim.
ktm=traktör arkadaşlar. ve evet pulsarla da arasında sürüş karakteri veya titreşim olarak veya her ne başka bir fark varsa yok işte. aynısı resmen. yolda giderken saate bakmak için 5000 tl para mı verilir. pulsarı ben zaten o paraya aldım nerdeyse.
2 katı para yahu yazık günah
bakın tekrar söylüyorum. pulsar fanı olduğum için vs değil. ben de ktm kaliteli zannediyordum pulsarım varken. ama binince gerçekten çok bir farkı olmadığını gördüm.
ktm= titreşimi olan traktör gibi bir alet. pulsarla hemen hemen aynı , ona o parayı vermem için beynimi aldırmam lazım.